TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:28

NISAM JA TVOJA UCITELJICA

UCITELJICE

15:23

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

15:16

CIRI BIRI BELA MARE MOJA

KLAPA LANTERNA

15:13

ANGEL

TILEN LOTRIC

15:08

KADA PJEVAM SUZE TEKU

MISO KOVAC

14:57

ZAR SE NISMO SHVATILI

ZDRAVKO COLIC

15. 05. 2020 14:30 | M. H.

Aktualova roštiljada pri vas doma

Nagradna igra Foto: RA

Meseca maja se vsako leto odpre sezona piknikov in druženja na prostem. Mesec maj pa je vsako leto tudi v znamenju velike Aktualove roštiljade! In ker se letos zaradi trenutnih razmer ne moremo družiti z vami, bomo skupaj s slovenskim podjetjem Meso Kamnik poskrbeli za Aktualovo roštiljado kar pri vas doma!

Od ponedeljka, 18.5., do petka, 22.5., se boste lahko vsak dan potegovali za vrhunski paket mesnin za žar Anton, ki bo poskrbel za najbolj okusno roštiljado pri vas doma!

Kako do nagrade?

Vsak dan od ponedeljka do petka poslušajte jutranji program in s klicem na številko 041 30 40 50 odgovorite na zastavljeno dnevno vprašanje.

Vsak dan nato izmed vseh klicev ob 9:30 izžrebamo nagrajenca, ki bo s slastno nagrado postal glavna zvezda domačega piknika!

1. vprašanje: Kaj ne sme manjkati na vaši roštiljadi? Nagrajenca izžrebamo v ponedeljek, 18.5. ob 9:30! Prva nagrajenka je ga. Mateja iz Ljubljane!

.

2. vprašanjeKaj je vrlina popolnega žar mojstraNagrajenca izžrebamo v torek, 19.5. ob 9:30Druga nagrajenka je ga. Duška iz Melečnika.

.

3. vprašanje: Katerega Aktualovega voditelja bi vrgli na roštilj in zakaj? Nagrajenca izžrebamo v sredo, 20.5. ob 9:30! Tretja nagrajenka je ga. Anja iz Stahovice. 

.

4. vprašanjeKako izgleda vaš popoln piknik? Nagrajenca izžrebamo v četrtek, 21.5. ob 9:30Četrta nagrajenka je ga. Brigita iz Šentjerneja.

.

5. vprašanjeKatera je najbolj zabavna dogodivščina, ki se vam je zgodila na pikniku? Nagrajenca izžrebamo v petek, 22.5. ob 9:30Peta nagrajenka je ga. Božica iz Ljubljane.

.

Anton iz Kamnika. Vemo. Dobro jemo.

Meso_kamnik_IRImage_foto_peter_skrlep_2020-5390_small.jpg
Mesne dobrote za žar Anton
Meso Kamnik

Izberite slovensko kakovost tradicionalnih okusov lokalne kuhinje z izdelki Anton. S celovitim obvladovanjem od rojstva, vzreje, zakola in razseka, Meso Kamnik potrošnikom zagotavlja varno izbiro kakovostnega svežega slovenskega svinjskega in govejega mesa ter mesnih izdelkov Anton. So nosilec mednarodno priznanega certifikata IFS (International Food Standard), ki združuje zahteve sistema HACCP s pravili dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil in tako dokazuje kvaliteto in varnost izdelkov Anton. Izbor najboljših kosov za prodajo svežega mesa ter priprava mesnih izdelkov iz izbranih surovin po uveljavljenih recepturah, potrošniku nudi najvišjo vrednost kupljenega izdelka.

Okus tradicije brez E-jev nagrajen z zlato AGRA medaljo

Sezona peke na žaru je tu. Privoščite si pestro paleto mesnih izdelkov Anton za žar iz mesa lastne reje, ki so prvi na trgu brez E dodatkov, glutena, laktoze, jajc, soje, umetnih barvil in ojačevalcev okusa. Poleg klasičnih čevapčičev in pleskavic vas bodo z izbrano mešanico okusa in vonja prevzeli Kamniški odščipanci s sirom ali mesnato slanino, klobase za žar, vse prave gurmane pa bo navdušila marinirana svinjska ribica. Izdelki tradicionalnih okusov omogočajo brezskrbno, hitro in okusno pripravo jedi, pa naj bo to na pikniku, vrtu ali v stanovanju.

Poiščite izdelke za žar Anton z oznako brez E-jev in nadaljujte žar sezono okusno in kakovostno. Anton, vemo, dobro jemo.

Več na https://anton.si

Splošni pogoji