TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:35

ZA PRIJATELJE

ANDREJ SIFRER

8:28

BIRAJ TI

ZDRAVKO COLIC

8:23

NAJLEPSA SI

VICTORY

8:20

DA SUTRA UMREM

VESNA PISAROVIC

8:15

VINO ME JE OPILO

DAVOR RADOLFI & RITMO LOCO

8:10

DIZEM SIDRO

OLIVER BEREKIN

22. 04. 2020 10:58 | K. Š.

Vaša kreativnost vam lahko prinese nepozaben #PIVKAMOMENT

Bi tudi vi radi soustvarjali radijski program in vaša kreativnost ne pozna meja? Sedaj vam lahko vaša iznajdljivost pričara pravi #PIVKAMOMENT in osreči s Pivkino slastno nagrado!

Z Aktualom do PIVKINIH dobrot! Foto: RA

Postanite pravi kreativec, pri čemer vam je v pomoč Pivka
Najboljši okusi dajejo navdih za vse priložnosti. Naj dan polepša #PIVKAMOMENT! Ali ste vedeli, da bo letošnja pomlad na Radiu Aktual še posebej slastna? Inovativno podjetje PIVKA perutninarstvo namreč nagrajuje. In tudi vi imate možnost, da osvojite slastno PIVKINO nagrado!

Kakšna bo vaša naloga?
Pokličite nas od 18. aprila do vključno 24. aprila do 9. ure zjutraj na našo številko 041 30 40 50 in posnemite kreativen slasten recept dneva za zanimivo in okusno jed, ki vključuje Piščančje salame in že pakirane narezke Pivka. Lahko je to ideja za družinski zajtrk, študentsko malico, inovativno kosilo ali romantično večerjo v dvoje. 

Imate samo eno omejitev!
Uporabiti morate vsaj dve besedi izmed sledečih: PIVKA, SALAMA, NAREZEK, #PIVKAMOMENT.
Vsak dan od ponedeljka, 20. 4. do petka, 24. 4. 2020, bomo v Aktualov eter predvajali vaše posnetke Pivkinih. In prav vsak dan bo Aktualova tričlanska komisija izmed vseh slastnih Pivkinih receptov vsak dan izbrala 2 srečneža, ki bosta prejela Pivkin paket dobrot v vrednosti 40 evrov. Na koncu tedna pa bomo izbrali še dva absolutna zmagovalca, ki bosta prejela Pivkin paket izdelkov v vrednosti kar 200 evrov!

Kaj še čakate? Pokličite nas na 041 30 40 50 in postanite kulinarični svetovalec 'Chef dneva' ter osvojite slastno PIVKINO NAGRADO!

Pivka salame so res posebne!

Piščančje in puranje salame so narejene iz drobno mletega piščančjega mesa in izbranih začimb, zato nas prevzamejo s svojo mehkobo in sočnostjo. V okusen in zdrav prigrizek za vse generacije lahko tanko narežemo ali vanj kar ognjevito zagrizemo.
Odslej lahko izbiramo tudi že narezane in pakirane v priročni embalaži s kontrolirano atmosfero, ki ohranja njihovo svežino in varnost.

Pivka je prva v inovativnosti in kakovosti
Pivka perutninarstvo je v letu 2019 zagnala eno najsodobnejših linij za pakiranje narezanih salam v kontrolirani atmosferi v t.i. beli sobi z najvišjo stopnjo varnosti.

Za vse naše okusne obroke že 60 let išče vedno nove rešitve priznano slovensko podjetje Pivka. Usmerjeni v najvišjo kakovost, varnost ter sledljivost mesa in izdelkov stopajo po poti inovativnosti in številnih certifikatov.
Desetletja uspešnega sodelovanja s slovenskimi rejci – družinskimi kmetijami, ob iskanju najboljšega iz narave ter zaradi skrbne priprave izdelkov, ji danes zaupajo generacijo uporabnikov. Prepoznavnost se kaže v priljubljenosti izdelkov višje kakovosti, med katerimi še posebej izstopajo piščančji čevapčiči, pleskavice ter drugo piščančje meso za peko in žar, hrenovke, piščančje prsi in posebne salame. Bogata izbira izdelkov omogoča neskončno število prijetnih doživetij ob domači družinski mizi.
Vse z razlogom, da PIVKA na naših krožnikih vsak dan ponudi nekaj res dobrega, domačega - kulinarični užitek ob vsakodnevnem prihranku časa!

Splošni pogoji NAGRADNE  IGRE