OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

23:23

GOODBYE TEENS

PLAVI ORKESTAR

23:20

DA ZNAS DA ME BOLIS

CRVENA JABUKA

23:17

WHOLE AGAIN

ATOMIC KITTEN

23:13

RODZENDAN

SANJA DOLEZAL

23:08

POLJUB NA KLOPCI

NINA PUSLAR

23:05

GORI ULICA

BORIS NOVKOVIC

23:02

BOLJA OD NAJBOLJE

IVAN ZAK

22:55

SKITNICA (2019)

FRAJLE FT. JASNA ZLOKIC

22:52

PROREKLI TE

GAZDE

22:49

ZELENE LIVADE S TEBOJ

IVAN HUDNIK

27. 03. 2020 17:43 | N.S.

AKTUALOVI HITI V NOVI PREOBLEKI!

Nagradna igra Foto: RA

Tokrat… vam predstavljamo najboljše Aktualove hite … malo drugače! V sodelovanju z izdelki Zelene doline smo pripravili super nagradno igro. Ali imaš, kar je potrebno, da ugotoviš, katere hite smo 'preoblekli'?

Vsak dan bomo v radijski eter spustili »nove« Aktualove hite. Kaj morate storiti? Ko zaslišite zvočni signal, pošljite SMS na številko 4567 s ključnimi besedami AKTUAL presledek LCA in naslovom/izvajalcem »novega hita«.

Vsak dan ob 14.uri izžrebamo srečneža, ki bo prejel super praktično nagrado: podlogo za jogo/pilates in stekleničko Equa.

LCA v novi podobi in v ravnovesju


V hitrem tempu življenja se ravnovesje dostikrat poruši. Takrat se človek fizično in psihično počuti izven ravnovesja in zdi se, da se je svet nagnil v neželeno smer. Z jogurti in napitki LCA ostajamo v ravnovesju, tako v telesu kot v življenju.

LCA jogurti, navadni in sadni, imajo novo podobo, a še vedno ostajajo zvesti svoji zgodbi, proizvedeni iz najboljšega mleka slovenskih kmetij. Svojim zvestim kupcem se predstavljajo s komunikacijo V RAVNOVESJU in s povabilom Uravnotežite dan z odličnimi LCA jogurti.

Mlekarna Celeia_LCA_bannerji_1080x1080.jpg
Nagradna igra
Mlekarna CeleiaLCA jogurti in napitki s pestro izbiro okusov poskrbijo, da je vsak dan nekaj posebnega. Odlikuje jih osvežilen okus, skrbno izbrane sestavine in nizka vsebnost maščob. Izziv ponuditi najboljše utrjuje skrb za kakovost, kar potrjujeta oznaki »Brez GSO – pridelano/predelano brez gensko spremenjenih organizmov in »Izbrana kakovost Slovenija«. Zaradi svojih lastnosti se uvrščajo med iskrene ambasadorje slogana Mlekarne Celeia Najboljše v naši naravi.

Splošni pogojiNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)