TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:18

ZENA A NE BROJ

MAGAZIN

3:14

JOS TE SANJAM

KLAPA KAMPANEL

3:10

NAJLEPSA SI

VICTORY

3:07

JUTRO DONOSI KRAJ

VESNA PISAROVIC

3:03

LUDA KUCA

UCITELJICE

2:58

NE ZOVI MAMA DOKTORA

PRLJAVO KAZALISTE

2:54

TEMPERATURA

SASA KOVACEVIC

2:51

DESPACITO

LUIS FONSI FT. DADDY YANKEE

2:47

TORNADO

INES ERBUS

2:44

ZAVELA ME ANA

MEJASI

10. 02. 2020 08:00 | RA

"Aktualove zvezde pri Tebi doma": DRAŽEN ZEČIĆ

Si predstavljate, da vas v vaši dnevni sobi obišče vaš najljubši pevec, ki se ga boste lahko končno dotaknili? In da vam zapoje na vašem kavču?

Nagradna igra Foto: RA

Na Aktualu imate ponovno priložnost, da čisto od blizu spoznate svojega naaaajljubšega izvajalca. Tokrat bo nekoga izmed vas na vašem domu obiskal eden in edini DRAŽEN ZEČIĆ, saj ste VI prav njega izbrali za naslednjo Aktualovo zvezdo!

Prijavite se za nepozabno doživetje, ki vam ga bo pričaral Aktualov veliki prijatelj, ki je osvojil vaša srca! V vaš dom bo sredi zime prinesel tople občutke iz Dalmacije in vas tik pred valentinovim raznežil z najlepšimi ljubezenskimi pesmimi! 

Prijave zbiramo do srede, 12.2.2020 do 10-ih in že nestrpno čakamo, da bomo lahko nekoga v četrtek, 13.2. osrečili in mu pričarali nepozabno predvalentinovo popoldne.

Kaj morate storiti?


Čim prej nas pokličite na našo telefonsko številko 041 30 40 50. Vaša naloga je, da nas in Dražena Zečića PREPROSTO PREPRIČATE, zakaj naj potrka prav na vaša vrata. 

Povejte nam, kdo ste in od kod kličete ter nas s svojo prijavo osvojite tako, da bomo izbrali prav vas. S tem si lahko precej povečate možnosti, saj bomo izžrebali pet finalistov, končnega zmagovalca, ki ga bo obiskal Dražen Zečeć, pa bo določila žirija.

Prijavite sebe ali osebo, ki ji presenečenje pripravljate in pustite, da se Aktualova zvezda oglasi prav pri vas doma!

"Aktualove zvezde pri Tebi doma" – DRAŽEN ZEČIĆ!

Splošni pogoji

Videogalerija