TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:27

CISTA JEBA

MI2

3:23

ANDJELI

GRUPA BEST

3:19

LJUBAV JE ZNALA

KLAPA SUFIT

3:16

PRODALA ME TI

BORIS NOVKOVIC

3:12

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

3:08

MALI MULAC

GORAN KARAN

3:03

TKO TI SPAVA S DESNE STRANE

ZLATKO PEJAKOVIC

2:58

STEVILKA 3

TANJA ZAGAR

2:54

RODIT CU TI CER I SINA

JELENA ROZGA

2:51

TEBI

MARKO SKUGOR

30. 01. 2020 08:00 | RA

"Aktualove zvezde pri Tebi doma": EROSI

Si predstavljate, da vas v vaši dnevni sobi obišče vaša najljubša skupina, ki se jo boste lahko končno dotaknili? In da vam zapoje na vašem kavču?

Erosi Foto: RA

Na Aktualu imate ponovno priložnost, da čisto od blizu spoznate svoje najljubše izvajalce. Tokrat vas bodo na vašem domu sredi mrzle zime obiskali vroči EROSI

Prijavite se za nepozabno doživetje, ki vam ga bodo pričarali štirje vedno romantični in dobri glasbi predani glasbeniki! Vaš dom bodo preplavili božanski glasovi, ki vam bodo zapeli najlepše slovenske in dalmatinske popevke. 

Prijave zbiramo v četrtek, 30.1.2020 in že nestrpno čakamo, da bomo lahko nekoga v petek, 31.1. osrečili in mu pričarali nepozabno popoldne.

Kaj morate storiti?
Čim prej nas pokličite na našo telefonsko številko 041 30 40 50. Vaša naloga je, da nas in Erose PREPROSTO PREPRIČATE, zakaj naj potrkajo prav na vaša vrata. 



Povejte nam, kdo ste in od kod kličete ter nas s svojo prijavo osvojite tako, da bomo izbrali prav vas. S tem si lahko precej povečate možnosti, saj bomo izžrebali pet finalistov, končnega zmagovalca, ki ga bodo obiskala Erosi, pa bo določila žirija.

Prijavite sebe ali osebo, ki ji presenečenje pripravljate in pustite, da se Aktualove zvezde oglasijo prav pri vas doma!

"Aktualove zvezde pri Tebi doma" – EROSI!

Splošni pogoji

Videogalerija