TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:31

ZADNJA NOC

ZAN SERCIC

13:26

JEDINO MORE ZNA

SINISA ZUNEC

13:23

DIZEM SIDRO

OLIVER BEREKIN

13:18

KADA CURA CASTI

INES ERBUS

13:16

HOCES ME ALI NOCES ME

VICTORY

13:12

VRTNAR

SASHA

13:09

LUDO MORE

KLAPA MASLINA

13:05

MIRNO TI MORE

KLAPA SUFIT

12:56

DALMATINKO, CRNO OKO MOJE

VINKO COCE

12:53

SANJA

NOVI FOSILI

20. 12. 2019 17:20 | RA

AKTUAL IZPOLNJUJE NOVOLETNE ZAOBLJUBE

Silvestrska nagradna igra prinaša fantastične nagrade

Nagradna igra Foto: RA

Novoletni čas s seboj prinaša tudi razmišljanje o vseh željah, spremembah in ciljih, ki jih v novem letu želimo doseči. In najpogostejše novoletne zaobljube se nanašajo na preoblikovanje telesa in na več brezskrbnih oddihov.

Na Aktualu smo se odločili, da vam skupaj s pokrovitelji pri teh novoletnih zaobljubah pomagamo in jih bomo izpolnili skupaj!

V času silvestrskega programa, 31.12.2019, od 20. ure dalje pokličite na 041 30 40 50 in nam zaupajte, kakšne so vaše novoletne zaobljube.

Izmed vseh prejetih klicev bomo izžrebali dva nagrajenca, ki prejmeta:

  • 2-mesečni PAKET BIOSTILE ZA PREOBLIKOVANJE TELESA IN BOLJŠE POČUTJE (vsebuje VIACHOLE vlaknine, ENERGY PLUS kapsule in LEPTIN čaj),..

...

  • DRUŽINSKI VIKEND PAKET ZA 4 OSEBE (2 odrasla, 2 otroka) v Termah Paradiso v Dobovi - paket vključuje polpenzion in prost vstop na bazene (bon velja 1 leto)
    .

Naj vam novo leto 2020 vsem prinese čim več izpolnjenih želja in zaobljub! 

HUJŠANJE IN SLABA PRESNOVA

Dobra presnova je ključna za številne procese v telesu. Ta nam pomaga pri uravnavanju telesne teže in nas prav zato lahko varuje pred najrazličnejšimi boleznimi sodobnega časa, kot so sladkorna bolezen in holesterol.

Presnova ali metabolizem se nanaša na sistem, ki ga telo uporablja za razgrajevanje snovi v organizmu, ki jih nato pretvori v energijo.

Pojem vključuje dihanje, prebavo, gradnjo mišične mase, zaloge maščobe, cirkulacijo krvi – kar koli je del sistema telesa, ki zaužito hrano spreminja v energijo, ki jo potrebujemo za aktivno življenje.

Na našo presnovo in stopnjo presnove vpliva več različnih faktorjev od genov, našega življenjskega stila, prehrana , nezdrave razvade, porušene črevesne flore do količine telesne aktivnosti. Ne glede s kakšno presnovo ste se rodili, pa se ta s staranjem po 50. letu upočasni.

VIACHOEL ENERGY LEPTIN1.jpg
PAKET BIOSTILE ZA PREOBLIKOVANJE TELESA IN BOLJŠE POČUTJE
RA

Zato vam predstavljamo slovenska prehranska dopolnila blagovne znamke Biostile, ki vam bodo izboljšala presnovo, prispevala k zmanjšanju telesne teže in znižanju holesterola. Prehranska dopolnila ustrezajo najvišjim standardom. Kombinacije sestavin so sestavljene tako, da se kar najhitreje absorbirajo v telo in prinašajo pozitivne rezultate.

Govorimo o kombinaciji ViaChole Fiber, Energy plus in Leptin čaj. ViaChole Fiber ima dovoljeno trditev, da znižuje holesterol, telesno težo in tudi krvni sladkor. Vlaknine glukomanana v prehranskem dopolnilu ViaCholu Fiber upočasnijo absorpcijo hrane in tako zmanjšajo skoke in padce sladkorja v naši krvi. Hkrati pa dobesedno absorbira odvečne maščobe v našem prebavnem traktu in na ta način znižuje vrednosti holesterola v krvi.

Vlaknine glucomanana so edine, ki tako izjemno povečajo svoj volumen tudi do 50 krat. Na ta način spodbudijo aktivnost našega črevesja. Pri problemih z zaprtostjo in upočasnjenim odvajanjem pa rezultate opazimo zelo hitro. Vsebuje tudi jabolčne vlaknine katere aktivirajo naš prebavni trakt, da tudi po končanem jemanju redno odvajamo. V prebavnem traktu se ne zadržujejo več odpadne snovi, ki so odlična podlaga za razvoj glivic in drugih toksinov, ki prehajajo v naše telo. Urejen prebavni trakt je vsekakor temelj zdravja, na žalost je v današnjem času malo ljudi, ki bi se lahko s tem pohvalili, da imajo zdravo črevesno floro.

Sestava Energy plus prehranskega dopolnila je edinstvena in verjetno ga ni človeka po 50. letu, ki ga ne bi potreboval. Če želimo izboljšati energijo telesa, naše počutje, potem potrebujemo sestavine kot so garcinia kambodža, krom, cimet, okra, baker, B6. Na ta način, tudi ohranjamo zdravo ožilje, mikrocirkulacijo v telesu, dobro delujoča jetra in aktivno črevesje.

Energy plus vsebuje snovi, ki pomagajo uravnavati nivo sladkorja v krvi in pomagajo pri dobrem delovanju trebušne slinavke. Celice so veliko bolj odzivne na sladkor, ki kroži v naši krvi. Vsebuje tudi krom, ki je nenadomestljiv pri povišanem sladkorju.

Leptin čaj z svojo sestavo zelene kave in garcino cambogio zavira prekomerno željo po hrani, pripomore k uravnavanju telesne teže in uravnava nivo maščob in sladkorja v krvi.

TERME PARADISO

Terme se nahajajo na obrobju Posavja v Dobovi. Termalni vodni park Paradiso zajema 1800 m2 vodnih površin odlične termalne vode z masažnimi šobami in zunanjimi bazeni ter bazenu s čisto termalno vodo brez dodatkov. Njihova ponudba zajema tudi Spa & Wellness center in Oazo savn, med vašim obiskom ali bivanjem v Termah Paradiso pa vam postrežejo z vrhunsko kulinariko.

10470171_489711281160610_8315984977007143878_o.jpg
Terme Paradiso
RA

Oaza savn Paradiso

Oaza savn je sodobno opremljena na cca. 1.200 m2 površine, kjer je možnost izbire med 8 različnimi tipi savn v dveh nadstropjih.

Tipi savn: velika gozdna savna, kromo savna, čokoladna savna, parna savna, bio panoramska savna, zeliščna solna savna, hamam savna, infra savna. V sklopu savn so tudi številna počivališča, vodna ležišča, notranji in zunanji bazen ter iglu. Možnost pa je tudi nakup raznih ritualov (blato, alge, čokolada, ipd.), ki se dnevno izvajajo.

FU7B0038.jpg
Oaza savn Paradiso
RA

Honey Paradise Glamping resort

Honey Paradise je nov glamping resort in nova pridobitev Term Paradiso. Gre za 3 moderne čebelnjake, ki ponujajo zgodbo o čebelicah in čebelarski tradiciji. Skriti so med smreke in medovite rastline, nedaleč od term, in zagotavljajo popolno zasebnost parom in družinam. Sam resort je še posebej namenjen ljubiteljem narave. Udobje zagotavljajo prijetna domača notranja oprema s kuhinjo, kopalnico, dvema spalnicama (zakonska postelja in pograd) in teraso. Vsako jutro goste glampinga na terasi pričaka zajtrk košarica, polna domačih dobrot. Razvajajo se lahko tudi v termalni vodi, savnah ali wellness centru, prav tako lahko izbirajo med mnogimi aktivnostmi v naravi.

2I8A1034.jpg
Glamping Paradiso
RA

Več na https://www.paradiso.si/

Splošni pogoji