TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:16

POKIDAT CU LANCE SVE

DRAZEN ZECIC

22:12

NONO, MOJ DOBRI NONO

TEREZA KESOVIJA

22:09

NEKAJ NAJINIH STVARI

MIRAN RUDAN

22:06

D

OTTAWAN

22:01

MORSKI VUK

OLIVER DRAGOJEVIC & TONI CETINSKI

21:57

SEKO MOJA

LUKA BASI

06. 12. 2019 15:50 | RA

Aktualov skriti Božiček

Ugibaj, kdo je skriti Božiček in se poteguj za čudovita darila!

Nagradna igra Foto: RA

December je čas, ko vas na Aktualu še posebej razveseljujemo!

In ker vsi že nestrpno pričakujemo prihod dobrih mož, ki nam prinašajo čarobno praznično vzdušje, smo na Aktualu poskrbeli, da bo čakanje še bolj pestro in z nasmehom obarvano.

Za vas smo pripravili zabavno nagradno igro, kjer vas bo od torka, 10.12., do torka, 17.12., vsak dan obiskal en skriti Aktualov Božiček.

Spremljajte dopoldanski program med 10-to in 14-to uro, kjer boste vsak dan zaslišali enega Aktualovega voditelja, ki vas bo pozdravil z znamenitim Božičkovim pozdravom "HO HO HO".

Vi pa boste morali uganiti, za katerega voditelja gre in poslati SMS na 4567 s ključnimi besedami AKTUAL SKRITI BOŽIČEK in IME VODITELJA.

Vsak dan bomo izmed vseh pravilnih odgovorov izžrebali nagrajenca.

Pokrovitelji nagrad pa so:

  • Dolcela, sladek navdih fantazije! Blagovna znamka Dolcela je sinonim za peko doma, v krogu vaših najdražjih, ko vas domišljija popelje v neskončno oblik in okusov ali ko enostavno nimate časa za pripravo zahtevnih sladic, pa si želite zablesteti kot kuharska diva. V trenutku pripravite okusno in ustvarjalno presenečenje za svoje najdražje. Priprava sladic je od zdaj zabavna, saj Dolcela ponuja rešitev za lažjo, hitrejšo in bolj ekonomično pripravo sladic, ki vedno uspejo. Dolcela, sladica je moja pravica. Več na podravka.si/izdelki/dolcela/
  • NAGRADA: darilni paket Dolcela izdelkov za peko

    Slika Dolcela.JPG
    Izdelki za peko Dolcela
    RA

  • Ledena dežela – spektakularna razstava  ledenih skulptur v praznični Ljubljani!

    Izjemne ledene kreacije so narejene iz rekordnih 60 ton ledenih blokov.

    Letošnja ledena zgodba temelji na zgodovini Ljubljane. Ledena dežela ima tudi pravi ledeni bar, da se boste pogreli ob vroči čokoladi, dišečem kuhanem vinu ali čaju. Za najmlajše in mlade po srcu smo poskrbeli za zabavo na najdaljšem, kar 5-metrskem ledenem toboganu!

    Obisk Ledene dežele v adventnem času,  bo  dodal pravo čarobnost decembrskem vzdušju. Ledena dežela je namenjena vsem generacija in se nahaja v pokritem objektu, tako da jo lahko obiščete v vseh vremenskih razmerah. Več na ledena-dezela.com
  •  NAGRADA: družinska vstopnica za ogled Ledene dežele v Ljubljani za 2 odrasla in 2 ali 4 otroke

    Slika Ledena-dezela-2019_FB-cover-820x360-px.jpg
    Ledena dežela
    RA

  • Dexyco je spletna trgovina, ki je odličen partner v svetu igrač. Dexyco, igrače malo drugače! Obiščite jih na dexyco.si.
  • NAGRADE:

    •    družabna igra Acitivity Original
    •    družabna igra Doktor Spidi
    •    družabna igra Tik Tak bum Family
    •    družabna igra Pot okoli sveta 2
    •    družabna igra Lets party

    Slika Dexy co.JPG
    Družabne igre
    RA

  • Spletna trgovina Withcar.si ponuja dodatno opremo narejeno po meri vašega vozila. Tam boste na enem mestu našli številne izdelke dobro uveljavljenih proizvajalcev na svetovnem in evropskem tržišču. Najbolj pa so ponosni na lastno proizvodnjo po meri narejenih gumi tepihov Gledring. Gumi tepihi Gledring se lahko enostavno očistijo zaradi dizajna tepiha, zato so pri Gledringu razvili čistilo za suho pranje.
  • NAGRADA: komplet gumi tepihov Gledring + čistilo za tepihe

Slika Withcar.JPG
Gumi tepih Gledring + čistilo
RA

Splošni pogoji