TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:12

TRI DNI SEM LJUBIL

KLAPA SKALA

23:08

SVI ZNAJU

MALIGANI

23:05

ZA PET ZIVOTA

SINISA ZUNEC

22:59

KAP OD VINA

NOCNI SKOK

22:56

LUDA KUCA

UCITELJICE

22:53

TI SE LJUBIS (NA TAKO DOBAR NACIN)

BAJAGA & INSTRUKTORI

22:49

KAKVA NOC (SVI NA PLES)

NEKI TO VOLE VRUCE

22:45

UN'EMOZIONE PER SEMPRE

EROS RAMAZZOTTI

22:41

DALMATINCA MATER RODI

MLADEN GRDOVIC

22:35

NAJLJEPSA

IVAN IVE ZUPANOVIC

06. 12. 2019 14:12 | Oglasno sporočilo

NAGRAJUJEMO: Ste radi zrihtani in komot?

Aktualovi voditelji so navdušeni nad urbanimi šik športnimi oblačili Aurora Roots! Slovenska blagovna znamka oblačil Aurora Roots bo očarala tudi vas!

Ste raje zrihtani ali komot? Foto: Oglasno sporočilo

Športna oblačila Aurora Roots, v katerih ste lahko zrihtani in komot, so jih tako navdušila, da so se odločili, da bodo med deset poslušalcev razdelili darilne bone v skupni vrednosti 1.000 evrov za nakup športnih oblačil!

Kako do nagrade?

Obiščite spletno stran www.auroraroots.com in poslušajte Radio Aktual ter odgovorite na vprašanje dneva, ki ga najdete na spletni strani. Odgovor na vprašanje pošljite v obliki SMS-sporočila na številko 4567 s ključnimi besedami AKTUAL AURORA ROOTS ČRKA PRAVILNEGA ODGOVORA (primer: AKTUAL AURORA ROOTS A na 4567). 
Od ponedeljka, 9. 12. 2019, do petka, 13. 12. 2019, bomo vsak dan izžrebali dva nagrajenca, ki bosta prejela bon v vrednosti 100 evrov za nakup športnih oblačil Aurora Roots.

MARJETKA za AURORA ROOTS (1 of 5).jpg
Slovenska blagovna znamka Aurora Roots navdušuje
Oglasno sporočilo

Urbana športna moda navdušuje!

Aurora Roots je nastala iz vprašanj 'Kje najti udobno, a hkrati elegantno trenirko, s katero greš lahko na tortico, na sprehod po mestu, na potovanje ali pa na bližnji manjši hrib in bi se v vseh teh priložnostih počutil 'ZRIHTAN IN KOMOT'? Zato ponuja odgovor: šik urbano športno modo, ki bo navdušila prav vsakega. Nimamo namreč časa, da bi za vse te priložnosti izbirali drug kos udobnega oblačila.

AURORA ROOTS (34 of 116).jpg
Aurora Roots navdušuje!
Oglasno sporočilo

Aurora Roots ustvarja s slovenskim znanjem, idejami in z navdihom iz vsakdanjega življenja. Ime Aurora Roots pomeni, da se dobro počutimo, sebe sprejemamo takšne, kot smo, vedno vidimo pozitivno v stvareh, vseskozi pa nas spremljajo trdne korenine, ki ponazarjajo naj ljubo okolje.

Okolje, kjer smo obkroženi s prijatelji, družino. Okolje, v katerem se počutimo udobno, ljubljeno ter se temu primerno oblečemo, to je v udobna in sproščena oblačila. Ker ustvarjamo za ljudi in njihov dober vsakdan, je naša glavna ikona v logotipu sonce.

aurora roots.jpg
Sproščeni, zrihtani in komot!
Oglasno sporočilo

Pod Aurora Roots soncem ni razlik. Prav vsi si zaslužimo, da se počutimo dobro. Ravno zato širimo korenine med kraje našega planeta, saj se kosi iz kolekcije imenujejo po le teh. 

Njihova izhodiščna točka je bil majhen slovenski kraj, Dobrova, iz kjer je Aurora Roots začela ustvarjati in širiti svoje korenine.

AURORA ROOTS (34 of 116).jpg
Kako pa se vi počutite danes?
Oglasno sporočilo

Verjamemo, da je z Auroro Roots vsak lahko 'ZRIHTAN IN KOMOT' in da z njo prav vsak lahko najde svoje prave korenine.

Splošni pogoji


Fotogalerija