TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:17

JA SAM LAZLJIVA

DENIS & DENIS

11:11

NEPOZABLJENA

KVATROPIRCI

11:06

SAMO MORE NOSIM JA U DUSI

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

10:54

ZEMLJOTRES

KARMA

10:50

TVOJA I GOTOVO

LORENA

10:43

ZA PRIJATELJE

ANDREJ SIFRER

29. 11. 2019 07:49 | Oglasno sporočilo

Najboljše komentiranje vam lahko prinese Philipsov televizor!

Se vam pogosto dogaja, da jezik prehiti vaše misli? Uživate v gledanju televizije in ob tem večkrat komentirate? Potem imate priložnost: komentiranje vam lahko prinese nov televizor! In to ne kakšnega običajnega, temveč tistega, ki ima vse.

Osvojite televizor! Foto: Oglasno sporočilo

Postanite Naj Philipsov komentator na Aktualu!

Res je - iščemo Philipsovega komentatorja, ki bo s pomočjo Aktuala prejel čisto nov televizor Philips 7354 serije Performance!

Kaj morate storiti?

Čim prej nas pokličite na številko 041 30 40 50 in posnemite komentiranje Philipsovega televizorja. Pri komentiranju omenite vsaj štiri lastnosti Philipsovega televizorja serije Performance. 

Njegove lastnosti so: 
• serija Performance
• izbran za gledanje TV
• 3-stranska tehnologija Ambilight
• Philipsov nagrajeni procesor za obdelavo slike P5
• vsebine z vseh virov v brezhibni kakovosti slike
• tehnologija Dolby Atmos za mogočen prostorsko razsežen 3D-zvok
• Android TV z vgrajenim pomočnikom Google
• tehnologija Dolby Vision za vrhunsko ostrino slike
• glasovno upravljanje
• nagrada Zlati Monitor 2019
• vrtljivo stojalo
• ugodna cena
• eleganten
• pameten
• tisti, ki ima vse

Vsak dan od ponedeljka, 2. 12., do petka, 6. 12. 2019, bomo v Aktualov eter predvajali vaše posnetke. In prav vsak dan bo Aktualova tričlanska komisija izmed vseh komentiranj izbrala eno, tisto, ki bo najbolj prepričalo. Tako bo lastnik komentiranja postal zmagovalec dneva in se bo uvrstil v končno žrebanje. 

V petek, 6. 12. 2019, bomo tako dobili pet finalistov, žreb pa bo določil zmagovalca, ki bo prejel glavno nagrado, 55-palčni Philipsov televizor 7354, serije Performance. 

Kaj še čakate? Pokličite nas na 041 30 40 50 in postanite Naj Philipsov komentator na Aktualu. 

Philips TV serije Performance 55PUS7354: 
Ob nakupu televizorja ne sprejemajte kompromisov
Med ustvarjanjem televizorja proizvajalci malokrat zadovoljijo vse naše želje. Včasih za odlično kakovost slike sprejmemo kompromis z malenkost slabšim zvokom ali pa sprejmemo manj kakovostno izdelavo za veliko diagonalo, ki nas na koncu še pošteno udari po žepu. Če ste ob tem uvodu pogledali svoj televizor in že naštevate, kaj vse mu manjka, vas lahko razveselimo – na trg je vstopil televizor, ki ima vse: Philips TV serije Performance 55PUS7354.

Kakovostna slika in zvok, ki za njo ne zaostaja, različne diagonale velikosti zaslona, celo do 178 cm, uporabniku prijazen operacijski sistem Android, privlačna cena in za piko na i še tehnologija Ambilight, brez katere si ne boste znali več predstavljati gledanja napete športne tekme ali dramatičnega filma. Philipsovi televizorji iz serije Performance so preprosto The One to watch.*

Televizor, ki ima vse, tudi naziv Zlati Monitor
Na največjem neodvisnem testu televizorjev si je serija 73x4 prislužila nagrado Zlati Monitor, saj gre, po besedah komisije, za model, ki je v svojem razredu logična, če ne celo kar najboljša izbira, pri čemer je bil edini TV, pri katerem niso izpostavili niti ene pomanjkljivosti. In kaj jih je pri seriji Performance prepričalo?

Vodilni na svetu po kakovosti slike
Philips je po kakovosti slike trenutno neulovljiv, zahvaljujoč tehnologijam za obdelavo slike, pri čemer najbolj izstopa tehnologija P5 Perfect Picture, ki sliko ne glede na vir vsebine pretvori v brezhibnost. Procesor slike P5 v praksi pomeni, da gledalec na zaslonu gleda opazno poglobljene podrobnosti, živahne barve in naravnejše kožne odtenke. P5 izboljša tudi kontrast, ki je občutneje ostrejši, in gibanje slike, ki je tako tekoče, da ga ne more presenetiti niti najhitrejša žoga na igrišču.

Ljubezen na prvi pogled
Svet se deli na dva pola ljudi: na tiste, ki so že zaljubljeni v tehnologijo Ambilight in tiste, ki je še ne poznajo. Če sodite med slednje, naj vam jo predstavimo. Philips z njo dogajanje na zaslonu ponese v celotni prostor, navidezno razširi zaslon in hkrati ščiti že tako preobremenjen vid človeka. Gre za osvetlitev okrog robov televizorja, ki projicira barve z zaslona na stene in v prostor v realnem času. Napeti filmi in igre postanejo pristnejši, glasba dobi svetlobno predstavo, vaš televizor pa je lahko, tudi ko je izklopljen, umetnina z ambientalno spremljavo.

Podpora za vrhunski video in zvok
Philipsova serija Performance podpira vrhunski zvok in video format Dolby, kar pomeni, da je vsebina HDR na vašem zaslonu videti in slišati veličastno. Zvok Dolby Atmos je prostoren, jasen, natančen in globok, Dolby Vision pa pomeni, da boste deležni kontrasta, svetlobe in barve, ki odražajo režiserjeve originalne namene. Če temu dodamo še podprtost s formatom HDR10+, dobimo vsebine, ki so na vašem zaslonu prikazane najbolje, kot je to mogoče.

Pametni televizorji niso več novost
Dejstvo, da si lastiš pametni televizor ni več presenetljivo, zato je uporabnikom bolj pomembno, kakšen vmesnik ima izbran televizor in kakšne vsebine ponuja. Jasen, intuitiven vmesnik na Philipsovem televizorju omogoča, da preprosto brskamo med novimi filmskimi izdajami in nadaljujemo s predvajanjem serije, kjer smo ostali. Poleg priljubljenih aplikacij lahko na Philipsovih Androidnih televizorjih najdete tudi kar nekaj slovenskih vsebin. Poiščete jih lahko kar z glasom s pomočjo pomočnika Google ali Amazonove Alexe.

Več informacij najdete na philips.si/tv in Facebook strani PhilipsTVSlovenija.


* Izbran za gledanje TV

Splošni pogoji