TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:27

BOLEZEN

JAN PLESTENJAK

12:22

MOJE ZLATO

PETAR GRASO

12:15

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

12:11

JOS FALIS

GRUPA VIGOR

12:03

U DOBRU I ZLU

BORIS NOVKOVIC

11:57

TEMPERATURA

SASA KOVACEVIC

30. 10. 2019 16:00 | N.S.

"Reci SIIIIIIIIIIR!"

Nagradna igra Foto: RA


Za vse ljubitelje sirov smo v sodelovanju z Mlekarno Celeia organizirali super nagradno igro, v kateri bomo preverili, na koliko sekund lahko raztegnete besedo SIIIIIIIR.
.
Vi pa boste vsak dan od ponedeljka, 4.11., do petka, 8.11., imeli možnost osvojiti darilni paket sirov ZELENE DOLINE, ki so izjemnega okusa in narejeni iz svežega slovenskega mleka.
.
Kako do nagrade?
.
Od ponedeljka do petka spremljajte jutranji program. Na znak voditeljev pokličite v studio na številko 01 58 58 880, pri tem pa se boste pomerili še z enim poslušalcem. Zmagovalec prejme paket sirov Zelenih dolin.
.
Nagrado bomo podelili vsak dan!


SIRI ZELENE DOLINE.
.

MC-Aktual-banner-720x750-px-2019-11-SIRI.jpg
Nagradna igra
RA


Siri ZELENE DOLINE nosijo oznako »Izbrana kakovost Slovenija«, kar potrošnikom zagotavlja, da je proizvod redno kontroliran ter v celoti pridelan in predelan v Sloveniji.
Siri so tudi brez konzervanosv in brez GSO, kar zagotavljajo že kmetje s skrbjo za krmo svoje živine. Dodatno noto kakovosti pa jim daje znak »VIŠJA KAKOVOST«, kar omogoča poseben postopek predelave mleka.
.
V Mlekarni Celeia izpostavljajo zdrave živalske maščobe ter poudarjajo, da so siri naraven vir beljakovin in kalcija ter zato dobrodošla jed na naših mizah.
.
Dodana vrednost poltrdih sirov ZELENE DOLINE je, da so brez laktoze in da jih lahko uživajo tudi osebe z alergijsko reakcijo na jajčne beljakovine.

Splošni pogoji


.