TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:36

HAVANA

NINA DONELLI

15:31

SUZANA

MEJASI & GRUPA VIGOR

15:27

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

15:23

IZGUBIVA SE V NOC

KINGSTON

15:20

LUDO MORE

KLAPA MASLINA

15:16

BOLEZEN

JAN PLESTENJAK

15:12

MILENA

NOVI FOSILI & SREBRNA KRILA

15:10

MI PLESEMO

PRLJAVO KAZALISTE

15:06

SVI PJEVAJU, JA NE CUJEM

MISO KOVAC

14:56

DA JE SLADJE ZASPATI

DANIJELA MARTINOVIC

04. 11. 2019 06:29 | K. Š.

VELIKA NAGRADNA IGRA: Kdo želi na največje praznovanje v Sloveniji?

Aktualov 12. rojstni dan se bliža s svetlobno hitrostjo, mi pa smo najboljše prihranili za konec! Nate čaka VIP tretma za 5 oseb! Beri dalje...

Prihaja velika zvezda, ki bo zatresla mogočne Stožice
Si upate napovedati, katera zvezda bo nastopila na Aktualnem 12. rojstnem dnevu? Namig najdete na naši Facebook strani, kjer bomo vsak dan odkrili en košček sestavljanke. Tako vam bo sestavljanka pomagala pri končni rešitvi in vas morda ponesla do neverjetne nagrade in nepozabnega doživetja, pomoč pri odkrivanju pa vam bo seveda tudi poslušanje radia Aktual.

Vsak dan od ponedeljka, 4.11.2019 do petka, 8.11.2019 bomo na našem Facebooku odkrili en košček sestavljanke zvezde, ki bo stopila na veliki oder ljubljanskih Stožic.

Si upate napovedati kdo bo to?
Če veste, kdo bo nastopil v Stožicah, nam to čim prej sporočite na našo številko 041 30 40 50. Zaupajte nam IME ZVEZDE, ki bo po vašem mnenju nastopila v Stožicah 6. decembra in nam zraven dodajte tudi vaše mnenje, zakaj mislite, da bo na odru nastopila prav ta zvezda. Seveda ne pozabite povedati tudi vašega imena.

VIP tretma samo za vas!
Če boste ravno vi ugotovili, kdo bo nastopil na odru Stožic, morda prav vas čaka nepozabna nagrada. Med tistimi, ki bodo pravilno uganili skrito zvezdi, bomo izžrebali nekoga, ki bo deležen VIP doživetja za ogled nepozabnega spektakla, Aktualovega 12. rojstnega dne, 6. decembra.

Podeljujemo namreč ekskluzivni VIP tretma za 5 oseb - za vas in štiri vaše prijatelje.

In kaj VIP doživetje vsebuje?
Prejeli boste 5 vročih vstopnic za VIP parter za ogled Aktualovega koncerta, vstop v zaodrje, naredili boste selfie na velikem odru in na sam dogodek prišli z luksuzno limuzino. To pa še ni vse. Pred koncertom bo za vaše ličenje in pričesko poskrbel Studio 4, posebno pogostitev pa vam bodo pred prihodom v Stožice pripravili tudi v Mediabaru. Pridite na dogodek letošnjega decembra kot velika zvezda.

Kaj še čakate?
Sporočite nam ime zvezde, počakajte na naš klic – in morda prav vi osvojite sanjsko VIP nagrado!

Splošni pogoji