OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

22:55

SKITNICA (2019)

FRAJLE FT. JASNA ZLOKIC

22:52

PROREKLI TE

GAZDE

22:49

ZELENE LIVADE S TEBOJ

IVAN HUDNIK

22:45

SRNA I VUK

GIULIANO

22:41

LUTKA ZA BAL (LIVE)

PARNI VALJAK

22:36

SE ZDAJ NE VEM ZAKAJ

VILI RESNIK

22:29

KAJ VSE JE VIDELO ZE MORJE

ROK LUNACEK

22:23

MALO, MALO

REBEKA DREMELJ

22:16

THE TIDE IS HIGH

BLONDIE

22:16

THE TIDE IS HIGH

BLONDIE

27. 09. 2019 13:26 | RA

Ljubezen v čebelnjaku

Nagradna igra je zaključena! Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Ljubezen v čebelnjaku Foto: RA

Tudi v jesenskih dneh so oddihi in vikend pobegi »na lepše« več kot dobrodošli. In Aktualovci smo na jugovzhodu Slovenije odkrili popoln kotiček za sprostitev in brezskrben oddih – Terme Paradiso.

Tokrat smo tja poslali našo Ajdo Mlakar in Klemna Bunderlo, ki pa sta se vrnila zelo skrivnostna. Povedala sta le, da sta zelo uživala v čudovitem ambientu novega Glamping resorta Honey Paradise in se tudi popolnoma sprostila.

V sodelovanju s Termami Paradiso pa smo sproščujoče pobege pripravili tudi za vas. In sicer se boste v novi nagradni igri lahko potegovali za razvajanje v Oazi savn in za vikend oddih v Glamping resortu za celo družino.

Kako do nagrade?

Od ponedeljka, 30.9. si na naši Facebook strani oglejte zabaven ljubezenski zaplet med našima Ajdo Mlakar in Klemnom Bunderlo ter v komentarju označite osebo, s katero bi vi želeli doživeti »ljubezen v čebelnjaku«.

Vsak dan od ponedeljka do petka bomo dopoldne med vsemi, ki boste objavo komentirali, izžrebali enega dnevnega nagrajenca, v petek po 8. uri pa še glavnega nagrajenca.

Dnevne nagrade:

5 x celodnevno razvajanje v oazi savn v Termah Paradiso za 2 osebi

Glavna nagrada:

vikend paket za družino ( 2 odrasla, 2 otroka )  v Glamping resortu Honey Paradise, bon velja 6 mesecev

Terme Paradiso

Terme se nahajajo na obrobju Posavja v Dobovi. Termalni vodni park Paradiso zajema 1.800 m2 vodnih površin odlične termalne vode z masažnimi šobami in zunanjimi bazeni ter bazenu s čisto termalno vodo brez dodatkov. Njihova ponudba zajema tudi Spa & Wellness center in Oazo savn, med vašim obiskom ali bivanjem v Termah Paradiso pa vam postrežejo z vrhunsko kulinariko.

terme 5.jpg
Terme Paradiso
RA

Oaza savn Paradiso

Oaza savn je sodobno opremljena na cca. 1.200 m2 površine, kjer je možnost izbire med 8 različnimi tipi savn v dveh nadstropjih.

Tipi savn: velika gozdna savna, kromo savna, čokoladna savna, parna savna, bio panoramska savna, zeliščna solna savna, hamam savna, infra savna. V sklopu savn so tudi številna počivališča, vodna ležišča, notranji in zunanji bazen ter iglu. Možnost pa je tudi nakup raznih ritualov (blato, alge, čokolada, ipd.), ki se dnevno izvajajo.

FU7B0028.jpg
Oaza savn Paradiso
Terme Paradiso

Honey Paradise Glamping resort

Honey Paradise je nov glamping resort in nova pridobitev Term Paradiso. Gre za 3 moderne čebelnjake, ki ponujajo zgodbo o čebelicah in čebelarski tradiciji. Skriti so med smreke in medovite rastline, nedaleč od term, in zagotavljajo popolno zasebnost parom in družinam. Sam resort je še posebej namenjen ljubiteljem narave. Udobje zagotavljajo prijetna domača notranja oprema s kuhinjo, kopalnico, dvema spalnicama (zakonska postelja in pograd) in teraso. Vsako jutro goste glampinga na terasi pričaka zajtrk košarica, polna domačih dobrot. Razvajajo se lahko tudi v termalni vodi, savnah ali wellness centru, prav tako lahko izbirajo med mnogimi aktivnostmi v naravi.

2I8A1034.jpg
Glamping Paradiso
RA

2I8A0964.jpg
Glamping Paradiso
RA

2I8A0938.jpg
Glamping Paradiso
RA

Splošni pogoji

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)