TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:05

ZUTA RUZA

FRAJLE FT. ZELJKO BEBEK

10:52

BROD ZA NABOLJE

DORIS DRAGOVIC

10:44

KO BO PADAL DEZ

KINGSTON

10:40

DA ME POJUBIS

GORAN KARAN

10:35

TKO TO TAMO PJEVA

MEJASI

10:27

UVIK ISTI

PETAR GRASO

18. 07. 2019 16:02 | N.S.

Poletje je čas za Golte!

Nagradna igra je zaključena! Vsem nagrajencem iskreno ČESTITAMO!

Golte poleti Foto: RA

Si v teh vročih dneh želiš drugačne ohladitve? Je gneča v smeri morja prevelika? So plaže prepolne, ti pa si želiš malo miru? Enostavno. Pridi bližje nebesom in doživi Golte poleti! Ker smo Aktualovci prejšnji vikend preživeli super druženje na Golteh, smo se odločili, da želimo tudi vam približati nebesa. V sodelovanju z Goltmi smo pripravili poletno nagradno igro.

Od ponedeljka, 22.7. do petka, 26.7., bomo v radijskem etru vsak dan zastavili eno vprašanje, ki je povezano s poletnimi doživetji na Golteh. Na voljo bodo trije odgovori, od katerih bo le en pravilen. Kaj je tvoja naloga? Pošlji SMS na 4567 s ključno besedo AKTUAL presledek GOLTE in pravilnim odgovorom.

V petek, 26.7. izmed vseh pravilnih poslanih odgovorov izžrebamo dva nagrajenca, ki prejmeta vikend paket Doživi Golte za 5 oseb (nočitev s polpenzionom, tremi doživetji in družbo Aktualovega voditelja).

1908_hotel_golte.jpg
Hotel na Golteh
Golte


Bližje nebesom tudi poleti

V vročih poletnih dneh vas na 10 stopinj hladneje popelje najdaljša nihalka v Sloveniji. Golte poleti ponujajo pestro izbiro športnih aktivnosti, kot so vožnja z zip-linom, skok s padalom, vožnja z e-kolesi, plezanje, supanje na bližnjem jezeru in še mnogo več. Poleg odlične kulinarike Golte ponujajo razne izletne točke, kot je ogled Alpskega vrta ali voden ogled jame.

Kam poleti? Na Golte.

golt.jpg
Golte poleti
Golte


Splošna pravila

Fotogalerija