OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

19:56

MILI

NINA DONELLI

19:53

HEJ LANE MOJE

DANIJEL POPOVIC

19:48

NIJE U SOLDIMA SVE

MLADEN GRDOVIC & BEPO MATESIC

19:45

TAXI

LUKA BASI

19:41

TKO TI SPAVA S DESNE STRANE

ZLATKO PEJAKOVIC

19:34

VRETENO

ZELJKO JOKSIMOVIC

19:30

ZENE SU ZAKON

BARABE

19:26

STO TISOC LET

ZVITA FELTNA

19:22

SEDAM DANA NA MORU

ALYA

19:17

PRIJATELJ

MANCA SPIK IN POSKOCNI

05. 07. 2019 11:55 | RA

Aktualova Quattro rima

Glasujte za najljubšo rimo in osvojite slastne nagrade!

Nagradna igra Foto: RA

V vročih poletnih dneh zagotovo najbolj prija skok v morje. Na Aktualu pa smo poskrbeli za malo drugačno ohladitev. Skupaj z Ledom podarjamo paket slastnih sladoledov Quattro za celo družino, s katerimi boste lahko uživali v senci pod čisto novimi Ledo senčniki.

Kako do nagrade?

Voditelji bodo od ponedeljka, 8.7., do petka, 12.7., vsak dan izžrebali en okus sladoleda Quattro in sestavili rimo. Pošljite SMS na številko 4567 s ključno besedo AKTUAL presledek LEDO in imenom voditelja, ki je po vašem mnenju sestavil boljšo rimo.

Vsak dan po 17:30 izžrebamo po dva nagrajenca, ki prejmeta paket sladoledov Quattro za celo družino in Ledo senčnik. Petkovega nagrajenca izžrebamo po 16. uri.

Ponedeljkovi nagrajenki sta ga. Sonja iz Trebelna in ga Ksenija iz Radeč, torkovi ga. Anamarija iz Ljubljane in ga. Nataša iz Stahovice, sredina nagrajenca sta g. Nejc in ga. Nevenka.

RA Ledo 625x375-2-1.jpg
Novi Quattro okusi
RA

Uživajte v dveh novih in očarljivih kombinacijah okusov Quattro sladoleda

Tudi to poletje je Ledo pripravil pravo sladoledno poslastico, ki bo navdušila vso družino. Ne glede na to kakšne okuse imate radi, ima Quattro vedno nekaj za vsakogar. Tokrat je Quattro družina bogatejša za osem očarljivih okusov, ki jih prinašata Quattro Americano in Quattro Rhapsody.

Quattro Americano je tukaj, da vas razvadi z okusi slastne mlečne čokolade, burbonske vanilije, čokoladnega piškotka brownie in kikirikija. Če ste pomislili, da ne more biti bolje, ste se zmotili. Tukaj imamo tudi okus preliva čokolade in karamele ter posip iz drobtinic kikirikija v mlečni čokoladi, ki bo tole očarljivo sladoledno kombinacijo naredil absolutno popolno.

Prav tako morate okusiti rapsodijo okusov z Mini Quattro Rhapsody, ki vas bo razvadil z očarljivimi okusi čokolade, kokosa, mandljev in vaflov. Za še večji užitek je tukaj tudi preliv kokosa in posip iz kokosovih drobtinic in praženih mandljev. Tisto, zaradi česar je sladoled še bolj poseben, je soft ice receptura, ki mu poda mehko strukturo tudi pri -18 stopinj. Z novim Mini Quattrom ni čakanja, tako da v sladoledu lahko uživate takoj, ko ga vzamete iz zamrzovalnika.

Presenetite majhne in velike člane svoje družine ter jim privoščite posebne trenutke uživanja ob novih Quattro okusih.

Več na http://www.ledo.si/si/

Splošni pogojiNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)