TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:42

DOBRO DOSLA MI U SJECANJE

BARUNI

14:38

ZENA

DANIJELA

14:34

POLETNA

CUKI

14:28

EVO NOCI, EVO LUDILA

VLADO KALEMBER

14:25

GDJE SI BILA CIJELU NOC

LATINO

14:20

NASU PISMU PIVAJU

TOMISLAV BRALIC IN KLAPA INTRADE

14:16

MOJ ROMAN

TANJA ZAGAR

14:13

NA POLA

JOVALIUS

14:10

NIKO SE NE SMIJE KAO TI

KLAPA KAMPANEL

14:07

DZULI

DANIEL POPOVIC

07. 12. 2018 11:24 | N.S.

Aktual in withcar.si podarita vinjeto za brezskrbno celo leto!

Nagradna igra je zaključena! Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Withcar vinjeta Foto: RA

Radio Aktual in Withcar.si poskrbita za neovirano vožnjo in vam podarjata 5 brezplačnih vinjet  za leto 2019. Nagradna igra bo potekala od 10. 12. do 14. 12. na Withcar.si spletni strani.

Kako do brezplačne vinjete?

Od ponedeljka do petka bomo na spletni strani withcar.si vsak dan skrili novo letno vinjeto. Ampak brez namigov ne gre, zato vsak dan poslušajte jutranji program od 6h do 10h, saj vam bodo aktualovi voditelji razkrivali namige,  kje se tisti dan vinjeta nahaja. Vaša naloga je, da obiščete spletno stran Withcar.si, in vinjeto poiščete.

Ko jo boste našli, pošljete  BREZPLAČNI SMS na številko 4567 s ključno besedo AKTUAL presledek VINJETA in dopišete šifro, ki jo najdete na iskani vinjeti. Na koncu pa še pripišite vaše ime (primer: AKTUAL VINJETA00  Janez Novak). 

Izmed vseh prejetih pravilnih šifer bomo naslednji dan v jutranjem programu izžrebali srečneža, ki bo prejel brezplačno vinjeto. Petkovega nagrajenca izžrebamo v ponedeljek, 17. 12.

Hitro klikni na www.withcar.si  in poišči današnjo vinjeto.

PETKOV NAMIG, 14. 12. :  Vinjeta se skriva pod zavihkom BLOG.

Withcar.si je spletna trgovina z dodatno opremo, narejeno po meri vašega vozila. Lahko se pohvalijo z lastno proizvodnjo gumijastih predpražnikov znamke Gledring, v njihovo ponudbo pa sodi tudi več različnih izdelkov iz kategorije dodatna oprema za avto.

Tepih-za-prtljažnik.jpg
Withcar notranja oprema
Withcar

Poleg kakovostnih izdelkov jih odlikuje tudi celovita podpora, strokovna pomoč kupcem ter kakovostna logistika, saj z dostavno službo izbrane izdelke povprečno dostavijo že v 24 urah od prevzema naročila.

Več na www.withcar.si

Splošni pogoji