TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:29

JEDNA DODJE DRUGA ODE

DRAZEN ZECIC & MARKO SKUGOR

5:25

DOK SVIRA RADIO

BORIS NOVKOVIC

5:20

LJUBAVNA (LIVE AT ZEKAEM)

PARNI VALJAK

5:16

DEKLETA

KINGSTON & PERO LOVSIN

5:12

TULUM

GIULIANO

5:09

DALMACIJO

DAVOR BORNO

4:59

FERNANDO

ABBA

4:55

MALENA

ZLATKO PEJAKOVIC

4:52

BIO SAM NAIVAN

DANIEL POPOVIC

4:49

KOT PTICA

VILI RESNIK

15. 11. 2018 15:28 | RA

TRGOVINE BARTOG OSREČILE AKTUALOVCE S TREMI KOMPLETI ZIMSKIH GUM

Podelili smo 3 komplete novih zimskih gum Foto: RA

Na Radiu Aktual smo za vse voznike, ki si želijo čisto nove avtomobilske gume, v začetku novembra v sodelovanju s podjetjem Bartog pripravili super nagradno igro!

V popoldanskem času ste poslušalci lovili zvok in nato pošiljali SMS-e na 4567. Vsako popoldne smo enega srečneža izžrebali, ki je nato moral dodatno odgovoriti na eno avtomobilistično vprašanje, da se je uvrstil v glavni boben za žreb. 

V sredo, 14.11.2018 pa smo iz glavnega bobna izžrebali tri srečne nagrajence, ki so prejeli komplet zimskih pnevmatik Continental, ki jih je podarilo podjetje Bartog.

Največ sreče pri žrebu so imeli ga. Zlatka, g. Živojin-Žika in ga. Ljubica. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

Na spodnjem posnetku pa lahko poslušate, kako so se nagrajenci razveselili novih zimskih gum:

Klic nagrajencev, 14.11.2018

Trgovine Bartog zdaj na 35-ih lokacijah po vsej Sloveniji. Vse za avto na enem mestu. Partner Continental pnevmatik, že 22 let.

BARTOG - za vse vrste vozil, za brezskrbne poti! Več na bartog.si!

Naj vas spomnimo, da je po 15. novembru potrebno našim jeklenim konjičkom zagotoviti zimske pnevmatike. To pomeni, da je ustrezna zimska oprema za vozila do skupne mase 3,5 t, 4 zimske gume (M+S) z min. globino profila 3 mm.

In v podjetju BARTOG imajo na zalogi vse zimske pnevmatike, kot so Continental, Vredestein, Goodyear, Falken, Apollo, Barum, Austone itd. V BARTOGU poleg pnevmatik nudijo tudi REZERVNE DELE, dodatno opremo, tekočine in kozmetiko, katere lahko prevzamete na 35-ih mestih po Sloveniji, med drugim tudi v Ljubljani na Rudniku, Viču ali Fužinah, v Novem mestu, Črnomlju, Brežicah, Mariboru, Kopru itd. Vse, kar potrebujete za svojega jeklenega konjička, boste našli v njihovih trgovinah! Tudi tekočino za stekla, pa čeprav ni obvezna zimska oprema! Je pa priporočljivo, da imamo tank za čistilo za stekla poln.

Več na bartog.si

2018.11.14- klic glavnih nagrajencev