OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

5:19

VALERIE

MARK RONSON & AMY WINEHOUSE

5:15

BOZE BRANI JE OD ZLA

TOSE PROESKI

5:12

SE ZDAJ NE VEM ZAKAJ

VILI RESNIK

5:07

RUJNO VINO

ZLATKO PEJAKOVIC

5:03

TULUM

GIULIANO

5:00

TULUM

GIULIANO

4:57

SVE JE LAKO KAD SI MLAD

PRLJAVO KAZALISTE

4:53

DO KRAJA VREMENA

O.S.D.S.

4:50

STARA BARKA (DJT RMX)

CALIFORNIA

4:46

RAZONODA

MINEA

15. 06. 2018 13:34 | RA

Teden Aktualovih nakupov v E.Leclerc!

Nagradna igra je zaključena! Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

E.Leclerc praznuje 18. leto! Aktualova ekipa se je odpravila po nakupih in v hipermarketu E.Leclerc napolnila nakupovalne vozičke z najrazličnejšimi odličnimi izdelki.

Vsak dan od 16. do 22. 6. bomo objavili videoposnetek nakupov naših voditeljev. Dobro si oglejte, kaj so dodajali v vozičke in napovejte znesek nakupa do centa natančno! Kolikor zapravimo mi, toliko dobite vi! 

Aktualovci! V SMSu pošljite predviden znesek in vaše ime na 041 30 40 50 – izmed pravilnih odgovorov bomo izžrebali enega, ki bo prejel znesek dnevnega nakupa posameznega voditelja na kartico E.Leclerc!

Ne pozabite spremljati Aktualovega FB profila in spletne strani radioaktual.si, na katerih bomo vsak dan objavili nov videoposnetek nakupa z Aktualovimi voditelji!

Najprej smo razkrili, kaj je nakupila Anita, njen končni znesek pa je znašal 98,89 €. Poslušalec Mihael se je z zneskom 104,10 € najbolj približal Anitinemu znesku.

Naslednji je šel nakupovat Grega Javornik, ki je zapravil 115,26 €. Njegov znesek je za las zgrešila ga. Meri, ki je napovedala 115,23 €.

Tretja je v E. Leclercu nakupovala Tanja Seme, ki je zapravila 96,78 €. Njenemu znesku pa se je najbolj približala ga. Manuela, ki je napovedala 96,80 €.

Četrti je nakup opravil Matej Kirn Starič, ki je porabil 105,47 €. Za samo 2 centa pa je znesek zgrešila ga. Tatjana, ki je napovedala znesek 105,45 €.

Zadnji se je po nakupih odpravil še Jure Ličen, ki je nabral za 97,36 € izdelkov. Tokrat je bil najbližji napovedani znesek 97,30 €, ki pa ga je napovedalo več poslušalcev, tako da smo z žrebom določili nagrajenko go. Renato.

E.Leclerc je največji slovenski hipermarket, ki ponuja najnižje cene in največji izbor izdelkov na enem mestu. Pohvalijo se lahko z najboljšo ribarnico, bio oddelkom z bio izdelki v rinfuzi, največjo izbiro sirov in mesnin v postrežni delikatesi ter lastno pekarno v trgovini. 

Za vaše dobro počutje in mladosten izgled poskrbijo s specializirano prodajalno Leposana, v katerih najdete tako OTC zdravila in kozmetiko kot tudi vaš najljubši parfum. Za dodatno razvajanje poskrbite z nakitom iz zlatarne Le manage a biojux. Vsi, ki uživate v odlični hrani, pa lahko obiščete Gurmanski kotiček s hitrimi malicami in prigrizki.

E.Leclerc vas z ugodnimi cenami razvaja že 18 let! Ob tej priložnosti bo v petek 22. junija ob 17-ih v nakupovalnem centru na Rudniku veliko rojstnodnevno praznovanje, na katerega ste vabljeni prav vsi! 

ELECLERC-tedennakupovsodelujem.jpg

Splošni pogoji

VideogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)