TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

9:33

SILVIJA

MAGNIFICO

9:30

TIVOLI

MAGNIFICO

9:24

HIR AJ KAM HIR AJ GO

MAGNIFICO

9:12

ZEMLJOTRES

KARMA

9:07

IDI IDI[LIVE]

DRAZEN ZECIC

19. 05. 2023 13:33 | Alenka Sivka

Najvišji obisk doslej - na Aktual TV

Rašo Nesterović: »Pridite na tekme ženskega evropskega prvenstva!«

Andrej Miljković, Klemen in Žana ter Rašo Nesterović. Foto: Luka Švigelj

V Vip šov na tv Aktual je prišel nekdanji košarkar in aktualni generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Rašo Nesterović, prvi slovenski košarkar, ki je redno igral v ligi NBA, bil pa je tudi kapetanslovenske državne reprezentance.

Bilo je zanimivo opazovati, kako majhna je voditeljica Žana Vidmar proti zares visokemu dvometrašu Rašu, prosila ga je, naj malce počepne, da je lahko videla, kakšne oči ima. Rašo je res malo počepnil in Žana je ugotovila, da ima čudovite rjave oči.

aktual-rašo-1.jpg
Žana je prijazno prosila Raša, če malo počepne, da mu lahko pogleda v oči.
Luka Švigelj

Pogovor je potem postal malce bolj resen, vodil ga je Andrej Miljković, novinar športnega časopisa Ekipa SN, saj se bliža evropsko košarkarsko prvenstvo za ženske, ki ga bosta gostila Slovenija in Izrael. Rašo je povabil slovenske navijače, naj izkažejo vso čas in pozornost ženski slovenski košarkarski reprezentanci in naj v čim večjem številu hodijo na tekme, saj si naše košarkarice zaradi predanosti športu to tudi zaslužijo. Zanimivo je tudi to, da je kapetanka ženske reprezentance Teja Oblak sestra našega slavnega nogometaša Jana Oblaka, ki je ravno tako kapetan nogometne reprezentance.

V Stožicah med 15. in 25. junijem, ko bo potekalo prvenstvo, pričakujejo tudi obisk in podporo našega najbolj slavnega košarkarja, Luka Dončića.

Pridite na FIBA Women Euro Basket, Evropsko prvenstvo v košarki za ženske 2023, podpret naše košarkarice in njihove tekmice!