TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

1:32

GODINE PROLAZE

BAJAGA

1:28

SKRITO V RAJU

LUKA BASI

1:24

DA SI TU

BEGINI

1:21

ZADNJA ZELJA

MIROSLAV SKORO

1:16

STO SAM JA, STO SI TI

DANIJELA MARTINOVIC

1:13

IZGUBIVA SE V NOC

KINGSTON

1:10

SANJA

MEJASI

1:05

KAD POGLEDAS ME PREKO RAMENA

ZDRAVKO COLIC

0:59

MAKSIMALNO

JOLE

0:55

ANDJELI

GRUPA BEST

04. 05. 2023 11:07 | Alenka Sivka

Kdo bo na njegovem roštilju?

Ivan Zak na obisku na Aktualu

Priprave na Roštiljado so torej v teku, Aktualovci se je že veselijo. Foto: Radio Aktual

Kdo bo koga dal na roštilj, so se prepirali v studiu radiovizije Aktual, Klemen Bunderla in Žana Vidmar, ko je na obisk prišel gost iz Zagreba, Ivan Volarić Zak. Vedno urejen in prijazen in zgovoren hrvaški pevec, ki je prebudil svojo spremljevalno skupino že ob 4 h zjutraj, da so bili pravočasno na Aktualu. Skoraj bi se pred studiem srečali s »presenečenjem«, ki so jim ga pripravili Aktualovci, pevcem Miranom Rudanom, zato je pa Miran pametno ostal v avtu in počakal, da je Zak prvi odšel v studio.

aktual-ivan zak-4.jpg
Ivan Zak vedno pride na Aktual urejen in nasmejan.
Luka Švigelj

Ivan je zapel nekaj svojih pesmi, ki jih bo prepeval tudi na Roštiljadi 27.maja v Stanežičah. Zapel je tudi čisto novo pesem, nakar je v studio privršal Miran Rudan s svojo energijo in skupaj sta odpela njegovo pesem Medena, ki je Zaku tako všeč, da se je naučil besedilo. Morda jo bosta skupaj zapela tudi na Roštiljadi? Miran pa je obljubil, da se bo naučil eno Zakovo.

aktual-ivan zak-3.jpg
Klemen in Žana sta se zabavala in pela skupaj z Ivanom in Miranom.
Luka Švigelj

V studiu je bilo veselo, ob ritmih glasbe sta plesala in pela tudi Žana Vidmar in Klemen Bunderla, saj jima je presenečenje za Ivana Zaka uspelo, kljub temu, da se je moral Rudan malo »potuhniti« v avtu.

Priprave na Roštiljado so torej v teku, Aktualovci se je že veselijo.

Ivan Zak in Miran Rudan
Ivan je zapel nekaj svojih pesmi, ki jih bo prepeval tudi na Roštiljadi 27.maja v Stanežičah, skupaj z Miranom pa sta zapela Medeno.
Luka Švigelj

Na Roštiljadi v Stanežičah v soboto, 27.maja bodo: Fehtarji, Jelena Rozga, Kingston, Skater, Ivan Zak, Aktualova galama in Petkova pumpa.