TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:43

SUPERMEN

DINO MERLIN & ZELJKO JOKSIMOVIC

19:39

TRIDESET LET

OTO PESTNER

19:34

VINO NA USNAMA

VLADO KALEMBER

19:29

KAP OD VINA

NOCNI SKOK

19:25

3 MINUTE

LIDIJA BACIC

19:22

LEJLA

HARI MATA HARI

19:18

ZAKLAD

MARAAYA

19:14

NIKOLI NI PREPOZNO

SASA LENDERO

19:09

STARIMO LJUBAVI

MIRO TODOSOVSKI

19:05

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

24. 03. 2023 13:41 | A.D

SKOK NA LEPŠE

Ste profesionalni skakalec po trampolinu? No, pa še boste! Pravilno odgovorite na vprašanje in preskočite pomlad z lepimi poletnimi nagradami.

Nagradna igra Foto: RA

Davno so brezskrbna otroška leta, ko smo poleti veselo skakljali po trampolinih in se pred prijatelji važili z raznimi akrobacijami. Tisti, ki smo veselje do skakanja prenesli na svoje otroke, se včasih težko upremo, da se ne bi sezuli in se jim pridružili na trampolinu s kakšnim svojim atraktivnim skokom. Saj veste, »na rit, potem pa na noge«! Na Aktualu se radi spominjamo dni, ko smo bili še tako poskočni, zato smo za vas pripravili nagradno igro, s katero bomo preverjali vaše znanje o trampolinih! Vsak dan, od ponedeljka, 27.3., do petka 31.3.,bomo v etru predstavljali trampoline znamke Akrobat, vendar bo med poučne in pravilne informacije o trampolinih priskakljala tudi kakšna neresnična. Vaša naloga bo, da ugotovite, katera dejstva o trampolinih Akrobat so si izmislili naši voditelji! 

Za sodelovanje v nagradni igri nam od ponedeljka, 27.3., do petka 31.3., na telefonsko številko 041 30 40 50 pošljite SMS z vsebino »Akrobat + pravilni odgovor + ime in kraj«. Vsak dan bomo izžrebali tri poslušalce s pravilnimi odgovori, ki bodo prejeli darilni paket Akrobat: 1x brisača za plažo, 1x majica s kratkimi rokavi in par nogavic za uporabo na trampolinu.

radio-aktual, akrobat, akrobat-trampolini, trampolini, nagradna-igra, šport, rekreacija
Trampolini
Akrobat

Trampolini Akrobat – skok višje od konkurence

Podjetje Akrobat se z izdelavo trampolinov ukvarja že od leta 2003, njihov širok nabor trampolinov pa je plod dolgoletnega lastnega razvoja. Vsi trampolini Akrobat so izdelani v Evropi iz evropskih materialov, kar zagotavlja visoko kakovost in dolgoletno uporabo, ter jih uvrsti v višji razred od trampolinov azijskega porekla.

Za razliko od večine splošno dostopnih trampolinov, ki so namenjeni predvsem zabavi, so trampolini Akrobat namenjeni rekreaciji, rehabilitaciji in športu. Vizija podjetja Akrobat je namreč otrokom in športnikom pomagati pri razvijanju sposobnosti in spretnost, ostalim odraslim pa ponuditi novo obliko rekreacije. Trampolini Akrobat so primerni tudi za rehabilitacijo po poškodbah in osebe s posebnimi potrebami.

radio-aktual, akrobat, akrobat-trampolini, trampolini, nagradna-igra, šport, rekreacija
Trampolini
Akrobat

Ključna prednost trampolinov Akrobat je pravilna odbojnost za vse starostne skupine. Konstruirani so tako, da na njih lahko skačejo malčki v razvoju, najstniki, in odrasli, saj zaradi prave odbojnosti ni negativnih vplivov na hrbtenico in sklepe pozitivno vplivajo na razvoj motorike in koordinacije, prav tako pa služijo kot pripomoček za utrjevanje moči, ki jo nekateri športniki potrebujejo pri drugih športih.

Trampolini Akrobat so izdelani iz visokokakovostnih materialov in zasnovani tako, da so najboljši tako z vidika uporabnosti kot izdelave. Vsi materiali so testirani in varni za uporabo, trampolini pa imajo tudi varnostne certifikate.

radio-aktual, akrobat, akrobat-trampolini, trampolini, nagradna-igra, šport, rekreacija
Trampolini
Akrobat

Če se boste odločili za nakup športnega trampolina Akrobat, ste lahko prepričani, da bodo zadostili bodo vsakodnevni potrebi po zabavi, telesni rekreaciji in duševni sprostitvi. Trampolini Akrobat so na voljo v različnih oblik in velikosti, podjetje pa proizvaja tudi vgradne trampoline, ki se bodo lepo zlili z okolico vašega dvorišča. Trampoline si pred nakupom lahko ogledate in jih testirate v Novem mestu, za dobavo pa vam ne bo potrebno čakati, saj je večina modelov vedno na zalogi. Seveda vam bo ob ogledu brezplačno svetovala in pomagala strokovna ekipa podjetja Akrobat.

Več na www.akrobat.com/si/trampolines

SPLOŠNI POGOJI

Fotogalerija