TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:03

KO NAM BRANI

PETAR GRASO

8:56

JUTRO DONOSI KRAJ

VESNA PISAROVIC

8:53

KAKO TE DUSO JUBIN

ZDRAVKO SKENDER

8:49

ZOVES ME NA CASU VINA

MALIGANI

8:41

NADALINA

OLIVER DRAGOJEVIC & BORIS DVORNIK

8:37

DA NIJE LJUBAVI

CRVENA JABUKA

21. 03. 2023 15:14 | A.D

PRAVA CENA – NA AKTUALU

Veste, kaj imajo skupnega kompostnik, omara za TV in kosa na nitko?

Nagradna igra Foto: RA

Pred nakupom v trgovini je dobro vedeti, po kaj se odpravljamo in koliko želimo za to zapraviti. Pogosto se namreč zgodi, da ob nenačrtovanem nakupovanju zapravimo precej več, kot če bi prej odprli kakšen katalog z akcijsko ponudbo. Ker na Aktualu želimo, da vi, naši poslušalci, od svojega nakupa vedno odnesete največ, smo za vas v sodelovanju z M Tehniko pripravili nagradno igro, s katero bomo preverjali, kako se znajdete po reklamnih katalogih. Od srede, 29.3. do petka 31.3., nas bo zanimalo, koliko bi v M Tehniki odšteli, če bi na blagajni imeli:

KOMPOSTNIK Eco King, 600 l

OMARA ZA TV MS VISCOM antracit

KOSA NA NITKO ALPINA TR 250 J

m-tehnika, katalog, prava-cena, vse-za-vrt
Iskani izdelki
RA

Za sodelovanje v nagradni nam v srede, 29.3. do petka 31.3.na telefonsko številko 041 30 40 50 pošljite SMS z vsebino »M Tehnika + skupno ceno vseh treh izdelkov«. Da naloga ne bo pretežka, si lahko pomagate z najnovejšim katalogom M Tehnika, ki je izšel 23.3.2023. Ker ne pozabite – vsak cent šteje!

V petek, 31.3. bomo izžrebali nekoga, ki bo pravilno seštel cene vseh treh izdelkov in ga nagradili  z Bencinsko kosilnico ALPINA AL4 41A, v vrednosti 279,99 €

POMLADITE SVOJ VRT Z M TEHNIKO

Najnovejši katalog M Tehnike ponuja široko paleto izdelkov, s katerimi boste v pomlad vstopili pripravljeni na vse izzive, ki vam jih je na vrtu zakuhala zima. Da bosta vaš vrt in balkon čimprej zacvetela v pomladnih barvah, so za vas v M Tehniki pripravili nabor balkonskega in vrtnega cvetja, skupaj z vsemi pripomočki, ki jih boste potrebovali za presajanje. V ponudbi lahko najdete tudi veliko izbiro električnih in bencinskih kosilnic, s katerimi boste lahko čez kakšen mesec urejali svojo zelenico, in jo pripravljali na novo sezono piknikov.

Kot se za pravi katalog spodobi, tudi ta vsebuje akcijske cene na izbrane artikle, prav tako pa so v M tehniki za vse, ki veselo listate skozi njihove kataloge, pripravili tudi kupone, s katerimi boste ob nakupu lepo prihranili.

SPLOŠNI POGOJI

Fotogalerija