TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:13

PO TEBI MI DISI LJUBEZEN

MANCA SPIK IN ISAAC PALMA

17:09

SVI ZNAJU

MALIGANI

16:57

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

16:51

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

16:44

ISTI KA I TI

JURE BRKLJACA & DINO PETRIC

16:38

LJUBAV MOG ZIVOTA

VINKO COCE & ALEN NIZETIC

17. 03. 2023 08:47 | M.M.

TEMPERATURE PO SVETU

Temperature po svetu Foto: Aktual

Na Aktualu se bomo odpravili na potep po svetu. Samo, da tokrat ne bomo iskali znamenitosti, ampak bomo preverjali, kakšna je temperatura svetovnih velemest. Preverili pa bomo tudi, koliko je vremenarja v Aktualovih poslušalcih.

Povabili vas bomo v nagradno igro, v kateri boste morali pravilno določiti temperaturo ene izmed prestolnic. Mi bomo povedali tri prestolnice in eno temperaturo, vi, dragi poslušalci, pa kam slednja paše.

V nagradno igro se boste lahko prijavili preko SMS sporočil z vsebino 'Aktualna temperatura'. Mi pa bomo vsak dan, od ponedeljka 20. 3. do petka 24. 3. 2023, nekoga izžrebali in povabili v naš temperaturni kviz. Za pravilne odgovore pa seveda primerno nagradili.

Od ponedeljka do petka bomo vsak dan podelili 2 paketa MomiSure z naslednjimi izdelki:

- Momisure pametna steklenička z integriranim termometrom

- Pametni večnamenski termometer z obročem

- Digitalni otroški vodoodporen termometer

- Pametni detektor vlažnosti plenice

V petek pa podelimo še glavno nagrado: Nočitev z zajtrkom za dve osebi v hotelu Ajda Terme 3000 - Sava hotels & resorts v Moravskih toplicah.

Da pa v bodoče ne boste postavljeni pred težke temperaturne dileme, bi vam radi predstavili odlične izdelke POLYGREEN – MOMISURE, s katerimi boste vedno vedeli kakšna je temperatura. Predvsem temperatura vaših malčkov, za katere smo prepričani, da so ves vaš svet!

POLYGREEN – MOMISURE

Momisure pametna steklenička z integriranim termometrom je inovativen izdelek, namenjen dojenčkom in malčkom. Steklenička omogoča mamici ali očetu, da vedno vedo, kakšna je temperatura tekočine v steklenički, kar je pomembno za varno hranjenje dojenčka ali otroka. Izdelek ne potrebuje baterij, je primeren za sterilizacijo in sušenje. Narejen je iz BPA-free materialov. Z uporabo NFC tehnologije je enostavno preveriti temperaturo vsebine s pomočjo brezplačne aplikacija MomiSure, ki je na voljo za obe mobilni platformi - Android in iOS. Vse to skupaj naredi Momisure stekleničko odlično izbiro za starše, ki iščejo inovativne in praktične rešitve za svoje malčke. Na voljo v treh barvah roza, modra in zelena.

temperatura, otroci, zdravje
Polygreen izdelki
Polygreen

Pametni večnamenski termometer z obročem je inovativen izdelek, namenjen merjenju temperature na različnih mestih. Ta termometer lahko izmeri temperaturo v eni sekundi in se lahko uporablja za merjenje temperature v skodelicah, lončkih, kozarcih, steklenicah, prostoru, kadi, avtomobilu in drugih mestih. Izdelek ne potrebuje baterij, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo, prav tako pa je primeren za sterilizacijo in sušenje. Zasnovan je tako, da je prijazen do uporabnika. Z uporabo NFC tehnologije je enostavno preveriti temperaturo s pomočjo brezplačne aplikacija MomiSure, ki je na voljo za obe mobilni platformi - Android in iOS. Odlična izbira za starše, otroke in vse, ki iščejo praktično rešitev za merjenje temperature na različnih mestih.

temperatura, otroci, zdravje
Polygreen izdelki
Polygreen

Digitalni otroški vodoodporen termometer za merjenje temperature. Na voljo je v različnih izvedbah (račka, žaba, pingvin, delfin, medvedek). Termometer odčita temperaturo v 10 sekundah. Ima gibljivo konico, kar omogoča enostavno uporabo. V primeru povišane temperature termometer z zvočnimi signali opozori uporabnika o povišani temperaturi. Zaradi vodoodpornih materialov se termometer enostavno in hitro očistiti po uporabi. Omogoča visoko natančnost merjenja temperature, hranjenje preteklih meritev, zvočni signali, indikacijo prazne baterije in zaslon s tekočimi kristali. Izdelek je klinično testiran, da zagotavlja varnost in zanesljivost merjenja temperature. Samodejni izklop po nekaj minutah neuporabe, kar je koristno za varčevanje z baterijo.

temperatura, otroci, zdravje
Polygreen izdelki
Polygreen

Pametni detektor vlažnosti plenice je inovativen izdelek za merjenje vlage v plenici. Detektor se enostavno namesti na plenico. Izdelek je enostaven za uporabo in omogoča večkratno uporabo. V primeru povišanja stopnje vlažnosti, detektor opozori starša, da je čas za previjanje, kar je še posebej koristno ponoči ali med vožnjo. Z uporabo KD-3130 lahko starši zagotovijo, da so njihovi otroci vedno suhi in udobni, kar lahko zmanjša tveganje za plenični izpuščaj in okužbe sečil. Obveščanje o povišanju vlage se izvaja s pomočjo brezplačne Momisure aplikacije, ki je na voljo za obe mobilni platformi - Android in iOS.

temperatura, otroci, zdravje
Polygreen izdelki
Polygreen

Splošni pogoji