TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:57

RAZLICITO ISTI

LUKA NIZETIC

14:53

SVA BLAGA OVOG SVIJETA

MIA & MARKO TOLJA

14:49

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

14:41

POVEJ MI MARINA

DON JUAN

14:37

MOJA LJUBAV STARA

KLAPA GODIMENTI

14:33

PIVA KLAPA ISPO' VOLTA

KLAPA KUMPANJI

10. 03. 2023 10:56 | A.D

Odpeljite se v pomlad z novo električno Vespo!

Postanite član brezplačnega Generali Programa prednosti ZAME in sodelujte v nagradnem žrebanju za novo električno Vespo in s čelado v vrednosti 7.500 €!

Generali ZAME Foto: RA

Vsi se zavedamo, da je skrb za zdravje nekaj, čemur bi morali vsi posvečati več pozornosti. Kljub temu, pa nam ob hitrem tempu življenja pogosto zmanjka časa in predvsem motivacije za aktivno življenje. Pri zavarovalnici Generali se zavedajo, da je v življenju vse lažje, če smo za svoj trud nagrajeni, zato bodo s svojim brezplačnim programom prednosti Generali ZAME vsak vaš korak proti zdravemu življenjskemu slogu tudi lepo nagradili. Ker je prvi korak vedno najtežji, so za vas pripravili nagradno igro, s katero lahko osvojite izjemno nagrado –Vespo Elettrica RED s čelado v skupni vrednosti kar 7.500 €! Sodelujte v nagradni igri, ki traja od sobote, 11. 3. do vključno četrtka, 23. 3. Če še niste včlanjeni v brezplačen program Generali ZAME, pohitite. Včlanitev je enostavna in preprosta.

Generali Program prednosti ZAME in sodelovanje v nagradni igri sta namenjena vsem, ne le strankam zavarovalnice Generali.

Srečneža, ki se bo lahko odpeljal z novo električno Vespo in čelado, bodo izžrebali v petek, 24. marca, objavimo pa ga tudi v programu Radia Aktual.

Vzporedno bo na Aktualu potekala tudi nagradna igra, s katero vas bomo ozaveščali o pomembnosti zdravega sloga življenja in vas hkrati lepo nagrajevali! Vsak delovnik, od ponedeljka, 13. 3., do vključno petka, 24. 3. bomo na naših družbenih omrežjih (IG, FB, TikTok) objavili kratek filmček z nagradnim vprašanjem, vaša naloga pa bo, da nanj pravilno odgovorite v komentarju! Vsak dan od ponedeljka do petka bomo izžrebali enega srečneža, ki bo prejel lepe nagrade zavarovalnice Generali!

Zdravje in ugodnosti ZAME

Generali Program prednosti ZAME je odlična priložnost za vse, ki radi aktivno preživljate prosti čas, skrbite za svoje zdravje in izkoristite ugodnosti, ki vam jih življenje podari. Ker smo ljudje različni, je program ZAME sestavljen tako, da prav vsak lahko uživa v številnih ugodnostih, ki jih pridobite z uporabo programa. Za vsako uspešno opravljeno aktivnost boste namreč nagrajeni s točkami, ki jih lahko porabite za ugodnosti po vašem okusu. Program med drugim nudi številne ugodnosti pri zavarovanjih, popuste pri partnerjih s področja turizma, športa, zdravstva, prostega časa in avtomobilizma in mnogih drugih oblik aktivnega in zdravega preživljanja prostega časa. Program ZAME je za vse uporabnike popolnoma brezplačen, njegova uporaba pa se ne pogojuje niti z uporabo ostalih storitev zavarovalnice Generali. S članstvom torej ne izgubite prav ničesar, pridobite pa lahko veliko ugodnosti.

Zdravje

Zdravje je najpomembnejša stvar v življenju, zato je to glavni steber, na katerem je zasnovan program ZAME, ki svoje uporabnike vzpodbuja k aktivnemu in zdravemu življenju. Program vam bo pomagal v ospredje postaviti tisto, kar je najvažneje – vaše dobro počutje. Iz udobja naslonjača vas bo s številnimi ugodnostmi spodbujal s praktičnimi namigi za miganje, prav tako pa vas bo pripravljal tudi na večje športne izzive, ki se bodo med seboj razlikovali v intenzivnosti in zahtevnosti. Prvi korak do zdravega načina življenja je preprost – prenesite si aplikacijo Generali ZAME, kjer boste našli mnogo koristnih nasvetov, s katerimi bo nabiranje točk še lažje. Mobilno aplikacijo Generali ZAME se prenese iz mobilne trgovine App store (uporabniki Apple iOS) oz. Google Play (uporabniki Android).

Ugodnosti in zavarovalne prednosti

V programu Generali ZAME boste lahko izbirali med široko izbiro ugodnosti, ki si jih boste prislužili z vestnim zbiranjem točk za uspešno opravljene aktivnosti. Ker imamo ljudje različne interese, so tudi ugodnosti razdeljene na številna privlačna področja, kjer bo vsak našel nekaj zase. Izbirali boste lahko med adrenalinskimi doživetji, preprosto kavo, izleti v naravi in mnogimi drugimi aktivnostmi, ki jih boste lahko doživljali po najbolj ugodni ceni.

Člani Generali ZAME boste lahko koristili ugodnejše zavarovanje za svoje zdravje, jeklenih konjičkov, hiše ali hišnih ljubljenčkov. Točke vam prinesejo že vsa sklenjena zavarovanja, leta sodelovanja z zavarovalnico Generali, vaš škodni rezultat, skrb za življenje, zdrav življenjski slog ter skrb za varovanje okolja.