TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:21

ANDJELI

GRUPA BEST

3:18

LJUBAV JE ZNALA

KLAPA SUFIT

3:14

PRODALA ME TI

BORIS NOVKOVIC

3:10

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

3:06

MALI MULAC

GORAN KARAN

3:02

TKO TI SPAVA S DESNE STRANE

ZLATKO PEJAKOVIC

23. 09. 2022 20:01 | RA

ZVOK VONJA NA AKTUALU

Vsak zvok ima svoj vonj! Če si predstavljamo zvok vetra ... Kraguljčkov ... In škornjev, ki gazijo po snegu. No – tole diši po cimetu in jabolkih! Sliši se kot praznični december.

Zvok vonja na Aktualu Foto: RA

Po čem pa vam diši zvok?

To vas bomo vprašali vsak dan od ponedeljka, 26. 9., do petka, 30. 9. V radijski eter bomo predvajali različne zvoke, vsak dan drugačne. Vas pa vabimo, da poveste, po čem vam ti zvoki dišijo, tako da pošljete SMS na 041 30 40 50 s ključnimi besedami AKTUAL presledek LUNOS presledek OPIS VONJA, KI GA SLIŠITE.

(Primer: AKTUAL LUNOS BLAGAJNA V TRGOVINI)

Izmed vseh, ki boste poslali svoje odgovore, pa v petek, 30. 9., izžrebamo srečneža, ki prejme pametno prezračevalno enoto iVent z montažo v višini 1000 €!

lunos, dom
Poskrbite za zdravje svojega doma!
Lunos

Odločitev za vgradnjo prezračevalnega sistema je naložba v bolj zdravo bivalno okolje

Ali ste vedeli, da naj bi bil zrak v notranjih prostorih kar od 4- do 5-krat bolj onesnažen kot tisti zunaj? V svojih domovih kuhamo, pomivamo, sušimo perilo … In vsa ta, čeprav nujna, opravila ustvarjajo visoko raven vlage v notranjih prostorih, poleg tega pa v bivalno okolje izhlapevajo tudi potencialno nevarne snovi, ki jih vsebujejo čistila. Poleg tega veliko ljudi za odpravljanje neprijetnih vonjav uporablja tudi različne osvežilce zraka, ki pa zagotovo ne pripomorejo k bolj zdravim bivalnim pogojem.

Seveda je prav, da je naš dom čist in da v njem lepo diši, a ne na račun kakovosti zraka v njem. Čezmerna vlaga, plesen, nevarne kemikalije … Naš dom se lahko iz oaze miru in dobrega počutja hitro spremeni v pravo tempirano bombo. In posledice se navadno pokažejo prav tam, kjer si najmanj želimo: Na našem zdravju in dobrem počutju. Glavobol, nespečnost, alergije, bolezni dihal … Vse to so lahko posledice slabe kakovosti zraka v notranjih prostorih.

Lunos
Pri Lunosu vam nudijo tudi strokovni posvet in montažo.
Lunos

Je zračenje edini način za izboljšanje kakovosti zraka v našem domu?

Seveda je pomembno, da svoj dom čim večkrat dnevno temeljito prezračimo. A saj sami veste, da na zračenje notranjih prostorov pogosto kar pozabimo ali pa se nam preprosto ne ljubi. Predvsem v hladnejšem delu leta z odpiranjem oken večkrat na dan ustvarimo tudi velike toplotne izgube, v pomladnem času pa v svoj dom spuščamo tudi cvetni prah in druge alergene.

Kaj torej storiti, da bi poskrbeli za redno prezračevanje ter si tako zagotovili čist zrak in zdrave bivalne pogoje?

i-Vent_NOV-SISTEM_DESNO.jpg
Prezračevalni sistemi iVent so prava izbira za zdravo bivanje v vašem domu.
Lunos

Razmislek o vgradnji prezračevalnega sistema je zagotovo na mestu

Ena od najbolj učinkovitih rešitev je zagotovo vgradnja prezračevalnega sistema, ki bo namesto vas poskrbel za nadzorovano prezračevanje ter izboljšanje mikroklime v notranjih prostorih. Velika prednost prezračevalnih sistemov je v tem, da ti stalno dovajajo svež zrak v prostor, iz njega pa odvajajo izrabljenega skupaj z vsemi ostalimi škodljivimi snovmi. Poleg tega preprečujejo prepih in vdor zunanjega hrupa ter prahu.

V podjetju Lunos vam nudimo pester nabor prezračevalnih sistemov, zato smo prepričani, da boste v naši ponudbi našli rešitev, ki bo zadovoljiva vse vaše želje in potrebe. Naši prezračevalni sistemi bodo poskrbeli, da boste zaživeli bolj kakovostno in zdravo življenje. Pomembno je poudariti, da so naši prezračevalni sistemi primerni tako za novogradnje kot tudi za starejše objekte.

Lunosove prezračevane sisteme odlikuje izjemna energetska učinkovitost, kar vam ob relativno nizkih investicijskih in obratovalnih stroških dolgoročno prinaša tudi precejšnje prihranke pri ogrevanju.

Lunos
Prihodnost je v pametnih napravah v našem domu!
Lunos

Skupaj za zdravje vašega doma!

Ker nam je mar za vaše zdravje, smo to jesen za vas pripravili posebno akcijo, v kateri vam za nakup paketa rekuperatorskih enot Lunos podarjamo kar 1000 oz. 2000 EUR popusta. 

Več o akciji najdete na: https://lunos.si/za-zdravje-mojega-doma

Akcija velja od 12. 9. do 31. 10. 2022 oziroma do odprodaje zalog.

Splošni pogoji