TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:27

UVIK ISTI

PETAR GRASO

10:23

MALA

ZDRAVKO COLIC

10:18

HVALA, KER SI OB MENI TI

TANJA ZAGAR

10:13

RECI CES MI FALA

KLAPA RISPET

10:11

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

10:05

SAMO MORE TO ZNA

MLADEN GRDOVIC

9:56

MOJA MALENA

SASA KOVACEVIC

9:52

SVE JOS MIRISE NA NJU

PARNI VALJAK

9:47

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

9:44

SKITNICA

JASNA ZLOKIC

03. 08. 2022 10:00 | N.S.

OBETA SE NAM NAJVEČJI IN NAJGLASNEJŠI AVTOMOBILISTIČNI SPEKTAKEL V SLOVENIJI!

Ekipa NewLimits namerava spremeniti dojemanje avtomobilističnega športa v Sloveniji in ga približati vsakomur! Vabljeni na največji avtomobilistični dogodek v Sloveniji.

New limits avtomobilski spektakel

Ste ljubitelji športnih vozil, adrenalinskega dirkanja in odlične zabave? Sanjarite o vožnji s super športniki, si predstavljate sebe v bolidu dirkaškega avtomobila? Ali pa vas zanima preživet dan z vašo družino na odličnem dogodku, kjer bo poskrbljeno tako za odrasle, kot tudi za otroke? Dobrodošli med nami! Našega dogodka ne smete zamuditi saj se bo 20 skrbno izbranih športnih vozil tekmovalo za pokal “Radenska 3 srca”. Vozila se bodo pomerila v treh disciplinah, tisti dirkač s seštevkom skupnih točk bo veliki zmagovalec!

Se vidimo 27.8.2022 od 10. do 22. ure na poligonu Blagomix Logatec.

Vstopnice lahko kupite preko spleta na www.newlimitsracing.com ali na vseh Eventimovih prodajnih mestih. Otroci do desetega leta starosti imajo prost vstop.

Čakajo vas napete dirke in pester spremljevalni program s številnimi atrakcijami in dogodki, kjer boste lahko sodelovali tudi vi:

- Prihod večjega števila superšportnih in športnih vozil - avtomobilistični klubi iz Slovenije in tujine bodo pripeljali svoje najbolj atraktivne avtomobile: Pink Wings, Vnylspec, Fastfarm, Autobroker.si, Tine2drive, Ferrari klub Slovenija ...

- Ste se vedno spraševali, kako je biti Hiter in drzen? Preizkusite se v Taxi driftu in panoramskih vožnjah z izjemnimi vozili – Ferrari Portofino, BMW M3 e93, Nissan Silvia...

- Sodelujte v tekmovanju v Nervtech simulatorju vožnje in se pomerite z drugimi obiskovalci. Hitrost vam lahko prinese lepo nagrado!

- Ogledali si boste lahko tudi državno prvenstvo avtomobilčkov na daljinsko vodenje.

- Že sedaj lahko pričnete trenirati za preizkus z najmočnejšim Slovencem, Matjažem Belšakom. 

- Ne zamudite ekskluzivne predstavitve Peterbilt tovornjaka – po navadi se ga vidi le na neukročenih, neskončno dolgih ameriških cestah, tokrat pa prvič pri nas v Sloveniji!

-Nepogrešljiv CarWash - pustite se presenetiti, kdo jih bo čistil!

- Nepozaben poligon z ekipo Exatlon Slovenija, kjer boste lahko svoje sposobnosti pomerili z Exatlonci, ki so sodelovali v televizijskem šovu.

- Obiskali boste lahko tudi sponzorske šotore pokroviteljev, ki vas pričakujejo s posebnimi popusti. 

- Pomerili se boste lahko v tekmovanju z rodeo bikom.

-Poskrbljeno pa bo tudi za odlično kulinarično razvajanje,za odlično spremljevalno glasbo bo poskrbel čisto pravi DJ, program pa bo povezoval Anže Zevnik Zele.

- Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši – čaka jih pravi pravljični svet z napihljivimi gradovi, kokicami, sladoledi in avtomobilčki na akumulator.

- Obiskovalcem bodo na voljo lepe in bogate nagrade vseh pokroviteljev. 

Pri ekipi New Limits bodo zelo veseli vašega prihoda, saj bodo poleg nepozabnega dogodka in druženja s prodajo kart pomagali tudi New Limits viziji - pomoč mladim talentom v preboj avto-moto športa.

Celotni program, vse informacije in časovnico si oglejte na: https://www.newlimitsracing.com/

Se vidimo 27.8. od 10. do 22. ure na poligonu Blagomix Logatec. Zagotovite si svojo vstopnico že danes – priložnost zamujena ne vrne se nobena.

Glavni pokrovitelji dogodka so: withcar.si, Avtoličarstvo Plut, Stihl in Radenska

.

Ekipa New Limits 

New Limits je ekipa treh podjetnikov mlajše generacije, njihova skupna lastnost pa je ljubezen do avtomobilizma. Izhajajo iz podjetniških družin, ta podjetja uspešno vodijo naprej, hkrati pa živijo svoje otroške sanje in skozi posel izpolnjujejo strast- ustvarjati boljše pogoje in nove priložnosti na slovenski dirkaški sceni.

Njihova vizija je preprosta in jasna: najti mlade talente in jim omogočiti preboj v svet dirkanja. Tega so se že lotili z lastnimi sredstvi in zagnanostjo so v letu 2021 kupili dirkalni avtomobil in že odvozili prvo sezono gorsko hitrostnih dirk z mladim upom za volanom.

Videogalerija