TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:19

CE VERJAMES V LJUDI

KVATROPIRCI IN MANCA SPIK

5:16

JEDNA DODJE DRUGA ODE

DRAZEN ZECIC & MARKO SKUGOR

5:12

DOK SVIRA RADIO

BORIS NOVKOVIC

5:08

LJUBAVNA (LIVE AT ZEKAEM)

PARNI VALJAK

5:02

DEKLETA

KINGSTON & PERO LOVSIN

4:58

TULUM

GIULIANO

17. 06. 2022 07:00 | M.M.

AKTUALOVA POLETNA NOSTALGIJA

Aktualov VIP ŠOV

Poletna nostalgija Foto: AJM

Vedno, ko na naše duše potrka poletje, nam srce zaigra v ritmu poletnih melodij, ki so nas na tak ali drugačen način zaznamovale. Ob kakšni skladbi smo se zaljubili, ob kakšni drugi povabili na ples, se včasih tudi razjokali, a v glavnem nas na poletne hite vežejo sami lepi spomini.

In ker na Aktualu radi obujamo lepe trenutke, smo se odločili naše najljubše poletne hite spraviti na kup in povabiti naše glasbene legende, da jih v Aktualovem studiu zapojejo v živo. Ker pa imajo vsaka ušesa svoj okus, boste lahko pri jagodnem izboru sodelovali tudi poslušalci. Svoje predloge lahko pošljete na 041 30 40 50 in morda v etru kmalu zaslišite prav svojo 'izbranko'. 

Aktualovemu VIP ŠOVU lahko prisluhnete od 20. 6. do 24. 6., vsak dan, od 9.00 ure dalje.

Pokrovitelj Aktualovega poletne nostalgije je AJM!

PAMETNA VHODNA VRATA

#poletnanostalgija, #vipšov, #vrata
AJM
AJM

Sodobni domovi, pa naj gre za novogradnje ali prenove, so vse pogosteje opremljeni s pametnimi sistemi. Z njimi je življenje lažje, udobnejše in tudi varnejše. Slovenski proizvajalec AJM je za svoja pametna vhodna vrata iz družine Trend prejel prestižno nemško nagrado za inovativnost, German Innovation Award ´21.

Sodoben dom vse pogosteje odlikujejo pametni sistemi, s katerimi je življenje enostavnejše in udobnejše. Vsi poznamo centralni nadzor razsvetljave in senčil, ogrevanje, ki se vključi ob določenem času ali na daljavo, in druge funkcije, ki povečujejo naše udobje in varnost. Kako pa je s vhodnimi vrati?

Na trgu obstajajo različna pametna vhodna vrata. Katera izbrati? Pametna vhodna vrata iz družine Trend – Five shades of gray, slovenskega proizvajalca oken in vhodnih vrat AJM, so aluminijasta vhodna vrata, ki so na voljo v petih različnih odtenkih sive. Izbirate lahko med srebrno, železo/lesket, karbon, antracit in metalik barvo.

Moderni odtenki sive se z dizajnom, ki je minimalističen in industrijski, prilegajo tako rekoč vsaki arhitekturni obliki.

Pametna vhodna vrata iz družine Trend omogočajo zaklepanje in daljinsko odklepanje preko pametnega telefona ali z Alexo. Prednosti takega načina upravljanja vhodnih vrat so številne - če naštejemo le najbolj ključne, pa so:

  • VEČ NADZORA: Tako vam ni potrebno vsakokrat, ko pozvoni zvonec, pohiteti k vratom. Ampak enostavno preko pametnega telefona, ali glasovnega ukaza Alexi, upravljate odklepanje svojih vhodnih vrat.
  • VEČ SVOBODE: Če veste, da je domov prišel vaš otrok ali ljubljenček, mogoče pa oba skupaj, lahko vrata odklenete kar iz fotelja.
  • VEČ UDOBJA: Kako prav vam pride daljinsko odklepanje šele, ko pridete iz trgovine obloženi z zavoji in vrečkami. Ni vam treba iskati ključa in odklepati, pač pa lahko to naredite že v avtomobilu, ko imate še proste roke.
  • VEČ VARNOSTI: Otrok pride iz šole in ne najde svojih ključev. Enostavno mu vrata odklenete preko pametnega telefona.

#poletnanostalgija, #vipšov, #vrata
AJM
AJM

Poleg daljinskega odklepanja in zaklepanja imajo pametna vhodna vrata iz družine Trend dinamičen steklen vložek v stekleni obsvetlobi, ki omogoča izbiro med prozornim in motnim pogledom ven oziroma noter. Neprosojno steklo vam bo prišlo prav, ko se boste želeli umakniti pred radovednimi očmi mimoidočih, za prozorno steklo pa se boste odločili, ko boste želeli v svoj dom spustiti več svetlobe in barv. Sprememba se bo zgodila z enim samim klikom ali glasovnim ukazom.

Tako dinamično steklo pa ni odlična rešitev samo za zunanja vrata zasebnih objektov, pač pa bo dobrodošla rešitev tudi v poslovnih objektih, kot so vhodi v različne pisarne, ordinacije in sejne sobe.

#poletnanostalgija, #vipšov, #vrata
AJM
AJM

Zakaj izbrati pametna vhodna vrata AJM?

Slovenski proizvajalec AJM, ki slovi po svojih visoko kakovostnih izdelkih, je za pametna vhodna vrata iz družine Trend prejel prestižno nemško nagrado za inovativnost, German Innovation Award ´21, v kategoriji Pametno bivanje.

Ta vrata so pametna in lepa. Najvišja kakovost izdelave in strokovna montaža pa zagotavljajo tudi visoko stopnjo varnosti in zanesljivosti.

#poletnanostalgija, #vipšov, #vrata
AJM
AJM

#poletnanostalgija, #vipšov, #vrata
AJM
AJM

Videogalerija