TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:52

RAZLICITO ISTI

LUKA NIZETIC

6:48

LJUBAV NEMA KRAJ

NINA DONELLI

6:44

ZEMLJA DIDE MOG

MLADEN GRDOVIC FT. KLAPA MUNITA

6:39

NOSI MI SE BIJELA BOJA

JOLE

6:36

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

6:33

DANI I GODINE

NINA BADRIC

10. 06. 2022 14:22 | M.H.

Nemogoče dopustniške prigode

Nagradna igra Foto: RA

V življenju se ti lahko zgodi vse mogoče, včasih pa tudi nemogoče in takrat je dobro, da imaš ob sebi pravega partnerja. Nekoga, na katerega se lahko vedno zaneseš. Nekoga, kot je Varuh zdravja Vzajemna.

Na Aktualu pa bomo skupaj z Vzajemno iskali najbolj nemogoče situacije, ki se lahko človeku pripetijo na dopustu. Zaupate nam jih lahko od 13.6.2022 do 24.6.2022 preko Aktualovega Facebooka, Instagrama ali preko studijske tajnice na 041 30 40 50.

V petek, 17.6.2022 in 24.6.2022 izmed vseh sodelujočih izžrebamo po enega glavnega nagrajenca, ki prejmeta 1.000 EUR za sanjsko potovanje!

Vsak dan od ponedeljka, 13.6.2022, do petka, 17.6.2022 ter od ponedeljka, 20.6.2022, do petka, 24.6.2022 pa bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali 10 nagrajencev, ki prejmejo po eno dnevno nagrado:

- brisačo za na plažo

- zavarovanje za tujino Multitrip (paket Svet S, posamično)

- japonke

- vodoodporna torbica

- darilni paket Vzajemna

NAGRAJENCI:

Nagrajenci za PON., 13.6.: Aleksandra B. (brisača), Gregor S. (japonke), Bogdana Š. (vodoodporna torbica), Nejc G. (darilni paket Vzajemna) in David H. (zavarovanje Multitrip)

Nagrajenci za TOR., 14.6.: Marjanca J. (brisača), Sabina P. (japonke), Geza Z. (vodoodporna torbica), Nika M. (darilni paket Vzajemna) in Marisa O. (zavarovanje Multitrip)

Nagrajenci za SRE., 15.6.: Matija B. (brisača), Edita Ž. (japonke), Simona Č. (vodoodporna torbica), Cvetka F. (darilni paket Vzajemna) in Fani J. (zavarovanje Multitrip)

Nagrajenci za ČET., 16.6.: Lidija B. (brisača), Aleks J. (japonke), Branka M. (vodoodporna torbica), Jošt D. (darilni paket Vzajemna) in Andreja P. (zavarovanje Multitrip)

Nagrajenci za PET., 17.6.: Tjaša S. (brisača), Ana C. (japonke), Anka P. (vodoodporna torbica), Anita O. (darilni paket Vzajemna) in Roman S. (zavarovanje Multitrip)

Nagrajenci za PON., 20.6.: Špela M. (brisača), Marica K. (japonke), Irena P. (vodoodporna torbica), Mojca P. (darilni paket Vzajemna) in Willie H. (zavarovanje Multitrip)

Nagrajenci za TOR., 21.6.: Ana A. (brisača), Sonja R. (japonke), Jože J. (vodoodporna torbica), Mateja R. (darilni paket Vzajemna) in Lidija I. (zavarovanje Multitrip)

Nagrajenci za SRE., 22.6.: Domen P. (brisača), Eva B. (japonke), Mateja B. (vodoodporna torbica), Tatjanca S. (darilni paket Vzajemna) in Miha P. (zavarovanje Multitrip)

Nagrajenci za ČET., 23.6.: Mateja K. (brisača), Andreja P. (vodoodporna torbica), Irena B. (japonke), Laura D. (darilni paket Vzajemna) in Sabina Z. (zavarovanje Multitrip)

Nagrajenci za PET., 24.6.: Nataša K. (brisača), Matej G. (japonke), Miro B. (vodoodporna torbica), Teja K. (darilni paket Vzajemna) in Karmen Š. (zavarovanje Multitrip)

Glavna nagrajenca sta: Petra H. in Aljaz J.

Iskreno čestitamo vsem nagrajencem in se zahvaljujemo vsem sodelujočim za domiselne predloge, s katerimi ste sodelovali.

iStock-1363398400.jpg
Zavarovanje tujina, Multitrip
RA

Na kaj je treba pomisliti pred odhodom v tujino?

Vroči poletni dnevi so pred vrati in radi jih izkoristimo za osvežitev, uživanje in zabavo. Dopustniške dogodivščine so po navadi povezane z zanimivimi in lepimi doživetji. A v tej počitniški ležernosti se hitro lahko zgodi tudi kakšna nezgoda. Če se pripeti v tujini, je dobro, da smo ustrezno zavarovani.

Da bi tudi v tujini lahko kakovostno poskrbeli za svoje zdravje v primeru poškodbe ali bolezni, je dobro izbrati primerno zavarovanje za tujino. Pri Varuhu zdravja, Vzajemni, imajo pestro ponudbo zdravstvenega zavarovanja za tujino, tako za krajši izlet, daljše potovanje ali potovalne avanture večkrat na leto. Njegove ključne prednosti so široka kritja, asistenca 24/7 v slovenščini, storitev Dr. Posvet pri celoletnem zavarovanju Multitrip in visoke zavarovalne vsote – vse do 1.000.000 evrov.

24-urna pomoč v tujini

Asistenčni center Varuha zdravja, ki pomoč organizira v slovenskem jeziku, je zavarovancem na razpolago 24 ur na dan, vse dni v tednu. V primeru nezgode ali bolezni se takoj obrnite na asistenčni center Varuha zdravja na telefon +386 1 47 18 777 ali jim pišite na tujina@vzajemna.si, kjer vam bodo svetovali, kako ravnati.

Za potovanje večkrat na leto izberite Multitrip

Za vse, ki potujete večkrat na leto, je smiselno izbrati celoletno zavarovanje za tujino Multitrip. Primerno je za več posameznih potovanj v tujino, ki ne trajajo več kot 90 dni. Multitrip lahko sedaj sklenete še posebej ugodno.

Izberite pravi paket zase

V Varuhu zdravja, Vzajemni, so oblikovali širok nabor paketov z različnimi zavarovalnimi vsotami, ki so prilagojeni destinaciji in načinu potovanja. Tako si lahko vsak sam izbere ustrezni paket. Glede na destinacijo potovanja je možna izbira med območji Hrvaška in Svet. K Vzajemninemu zavarovanju za tujino je možno priključiti še dodatno kritje za primer nezgode v tujini.

Splošni pogoji