TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:52

VOLVERTE A VER

JUANES

3:49

80 E

DALEKA OBALA

3:44

SAVA TIHO TECE

PLAVI ORKESTAR

3:38

DAN LJUBEZNI

PEPEL IN KRI

3:33

SECERU

LUNA

3:27

NIKOTIN

NATASA BEKVALAC

3:22

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

3:17

NIKOLI NI PREPOZNO

SASA LENDERO

3:13

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

3:09

DA ZNAS

VESNA PISAROVIC

27. 04. 2022 15:50 | TG

Neda: "Ob roštilju ne sme manjkati pivce za živce''

Neda v VIP showu na Aktualu Foto: M24.si

Na čudovito sobotno popoldne velikonočnega vikenda, je Aktualovce s svojim obiskom belo-zelenega studia presenetila nadvse sproščena in prizemljena - a vendarle diva, polna energije in še vedno mladostna - četudi babica, odlična sogovornica in vrhunska pevka, Neda Ukraden.

Obisk je bil namenjen predvsem premiernem razkritju informacij, kaj vse nam pripravlja na odru največjega druženja na prostem, Aktualove Roštiljade, a se je že prva poved zaključila melodično, ko nam je vsem »kar na suho«, zapela eno svojih največjih uspešnic, ki se jo navadno prepeva v krogu objetih prijateljev, ko se zjutraj črno nočno nebo začenja barvati v zlato – Zora je.

Tudi nadaljnje besede so tekle gladko, in v polurnem pogovoru z voditeljico VIP showa na Aktualu,  Tamaro Goričanec smo izvedeli, da za njenim uspehom vedno stoji trdno delo in ne spanje na lovorikah, podpora in spodbujanje stanovskih kolegov pri njihovem uspehu, predvsem pa vlaganje vase. Ko smo že mislili, da za njenim popolnim videzom in vitalnostjo stoji čudežni napoj, nam je povedala, da tudi tu gara in sicer tako, da ne izpusti nobenega jutranjega treninga tabate, pri kateri vadi z lastno težo.

neda ukraden 62_01.JPG
Neda v VIP showu na Aktualu
M24.si


Na vprašaje kaj najraje »vrže na žar« je dejala, da je to klasika, čevapčiči in pleskavice, nikakor pa ne sme manjkati tudi, kot je sama v smehu pripomnila »pivce za živce«.
V sporočilu za sosede avtosejma, na Cesti dveh cesarjev, na Viču, kjer se bo dogajala največja Roštiljada na prostem, 27. maja, je dejala, da bo nabito z energijo, veselo, predvsem pa glasno iz srca in tudi to sporočilo je zaključila melodično, ob prepevanju legendarne pesmi njenega dobrega prijatelja Tomaža Domicelja »vem, da danes bo srečen dan … »

neda-ukraden
Neda v VIP showu na Aktualu
M24.si

Več o tem fantastičnem druženju z Nedo v Aktualovem VIP showu pa si oglejte v videu.

Videogalerija