TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:08

FALI MENI ONA

JOLE

14:57

RAZLICITO ISTI

LUKA NIZETIC

14:53

SVA BLAGA OVOG SVIJETA

MIA & MARKO TOLJA

14:49

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

14:45

TI

IVANA KOVAC

14:41

POVEJ MI MARINA

DON JUAN

14:37

MOJA LJUBAV STARA

KLAPA GODIMENTI

14:33

PIVA KLAPA ISPO' VOLTA

KLAPA KUMPANJI

14:27

DOTAKNI ME POGLEDOM

VRANAC

14:22

KOMAR

CUKI

03. 12. 2021 08:28 | M.H.

Dolcela sladke skušnjave

Deolcela izdelki Foto: Dolcela

Praznični čas vse bolj glasno trka na vrata in veseli december že prav na široko viha svoja usta. Da je življenje treba zajemati z veliko žlico, bomo ugotavljali tudi na Aktualu v najbolj sladki nagradni igri Dolcela sladke skušnjave. 

Od 6.12. do 10.12.2021 lahko v nagradni igri sodelujete na Facebooku Radia Aktual, kjer vam bomo v rubriki Aktualove dileme vsak dan predstavili eno sladko Dolcela skušnjavo. Med sodelujočimi vsak dan izžrebamo dobitnika nadvse sladkih in slastnih Dolcela paketov in ga označimo v komentarju pod objavo. 

V petek, 10.12.21 pa izmed vseh sodelujočih izžrebamo še dobitnika glavne nagrade, ki prejme poleg Dolcela paketa še bon IKEA, v vrednosti 150 EUR

.

Izdelki Dolcela poskrbijo za sladki navdih fantazije

Priprava sladic je od zdaj zabavna, saj Dolcela ponuja rešitev za lažjo, hitrejšo in bolj ekonomično pripravo sladic, ki vedno uspejo. Tako v trenutku lahko pripravite okusno in ustvarjalno presenečenje za svoje najdražje.

Dolcela lahke kreme, šlag pene ali pudinge boste lahko hitro in preprosto pripravili. Z dodatkom sladke smetane, praženih orehov, lešnikov, mandljev, svežega sadja ali sadja iz kompota bodite vedno pripravljeni na nenapovedane obiske ali pa pripravite sladko presenečenje za svoje domače.  

Z Dolcela izdelki za peko, kvasom, vanilin sladkorjem, pecilnim praškom, mešanicami za muffine, prelivi za torte in deserti boste zagotovo poskrbeli za okusne praznične sladice in potice.

Sladica je moja pravica!

Več na www.podravka.si/blagovna-znamka/dolcela/

dolcela, podravka, radio-aktual
Deolcela izdelki
Dolcela

Splošni pogoji