TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:08

LE REZERVA

CALYPSO IN URBAN VIDMAR

2:04

ZAMALO TVOJ

SASA KOVACEVIC

2:00

SVA BLAGA OVOG SVIJETA

MIA & MARKO TOLJA

1:56

FRIDA

PSIHOMODO POP

1:53

WALKING ON SUNSHINE

KATRINA & THE WAVES

1:49

TAJNA

LETECI ODRED

25. 10. 2021 09:47 | splet

Marko Škugor presenetil z božično turnejo, mi pa Marka z....

...Draženom Zečićem in sladko torto!

Marko Skugor Foto: aktual

V današnjem jutranjem VIP šovu se je oglasil rojstnodnevni slavljenec Marko Škugor, ki je za vse Aktualovce in Aktualovke pripravil presenečenje - izdal je namreč novo, izjemno čutno in nežno pesem Čuvam misto.

A Marko ni bil edini, ki je poskrbel za presenečenje, tudi Žana Vidmar in Klemen Bunderla sta iz rokava stresla skritega asa. Po krajšem zaslišanju, kako se počuti, ko je prvič po dolgem času spet v živo na Aktualu, sta ga soočila z zapisom njegove oboževalke, da "bi Marko lahko bil reinkarniran Vinko Coce". Seveda je bil Marko počaščen ob takšnem komplimentu, ampak je vztrajal, da je bil Vinko Coce le eden.

Po predstavitvi pesmi pa je Marka čakalo veliko presenečenje - v studio je vstopil sam Dražen Zečić z rojstnodnevno torto, potem pa sta skupaj napovedala letošnjo Božično-novoletno turnejo, ki se bo začela v začetku decembra v Murski Soboti, nadaljevala pa še po ostalih slovenskih krajih:

- sobota, 4.12.2021: Murska Sobota

-nedelja, 5.12.2021: Koper

- petek, 10.12.2021: Slovenj Gradec

- petek, 17.12.2021: Medvode

- sobota, 18.12.2021: Novo mesto

Tudi Dražen Zečić je predstavil svetovno predpremiero svoje nove pesmi Srce moje iz bitaka sto,za katero je povedal, da je nastala v času korone in da govori o tem, kako vsi bijemo ne le bitke, ampak celotno vojno, a vseeno naj poslušalci sami presodijo, kako jim je pesem všeč.

Pogovor lahko v celoti slišite v pripetem posnetku.

VIP SHOW 21 10 25 MARKO SKUGOR

Fotogalerija