TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:20

SVITLO MOJE LJUBAVI

TROGIRSKI KANTI

22:16

POKIDAT CU LANCE SVE

DRAZEN ZECIC

22:12

NONO, MOJ DOBRI NONO

TEREZA KESOVIJA

22:09

NEKAJ NAJINIH STVARI

MIRAN RUDAN

22:06

D

OTTAWAN

22:01

MORSKI VUK

OLIVER DRAGOJEVIC & TONI CETINSKI

14. 10. 2021 13:57 | M.H.

Napovej PRVI SNEG!

Elan bo tudi letos poskrbel za fantastično smučarsko nagrado za vso družino!

Napovej prvi sneg in osvoji vrhunsko nagrado Foto: Radio Aktual

Radio Aktual in Elan bosta tradicionalno tudi letos poskrbela za vrhunsko smučarsko nagrado za celo družino. Do nagrade pa lahko pridete, če uganete, kdaj bo letošnjo zimo prvič zapadel sneg pred vhodom radia Aktual! 

RA-elan-scroll.jpg
SPODAJ pravilno napovejte prvi sneg in nagrade so lahko vaše!
RA

V spodnjem obrazcu oddajte napoved, kdaj bo po vašem mnenju zapadel prvi sneg PRED VHODNA VRATA RADIA AKTUAL! Napovedi sprejemamo do 12. 11. 2021! Vsak lahko odda ENO napoved. Če boste oddali več napovedi, se upošteva le tista, ki je bila prva oddana.

Sneg mora pobeliti vhod pred Radiem Aktual (Papirniški trg 17, Ljubljana - Polje). Količina snega mora biti takšna, da prekrije tla. V kolikor padajo posamezne snežinke, ki se na tleh ne poznajo, se to ne upošteva kot prvi sneg v nagradni igri na Radiu Aktual. Če sneg pade ponoči, se mora obdržati vsaj do 6. ure zjutraj. V kolikor sneg prej skopni, se ne upošteva kot prvi sneg v nagradni igri na Radiu Aktual.

Izmed vseh, ki boste datum pravilno napovedali, bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki mu Elan poklanja: 

- smuči za CELOTNO DRUŽINO

(štiri pare Elanovih smuči: moške Amphibio 16TI FX EMX 12.0, ženske Insomnia 14TI PS ELW 9.0, otroške Jett QS EL 4.5-7.5 in otroške Sky QS EL 4.5-7.5) 

- smučarske čevlje CELOTNO DRUŽINO:

Roxa (1x odrasli moški Roxa R Fit 100, 1x odrasli ženski Roxa R Fit 85 W) in Elan (1 x otroški Ezyy in 1x otroški Bloom).

SPODAJ pravilno napovejte prvi sneg in nagrade so lahko vaše!

elan, always-good-times
Smuči Elan
Samo Vidic

ELAN z nami že 76 let

Elan je svetovno znan proizvajalec in dobavitelj izdelkov za smučanje, plovil in športne opreme. Družba je bila ustanovljena leta 1945 in ima dolgo in veličastno zgodovino. Danes ima skoraj 700 zaposlenih.

Elan je ena najbolj inovativnih globalnih blagovnih znamk s področja športnih izdelkov in sodi med najbolj prepoznavne in najbolj globalne izmed vseh slovenskih blagovnih znamk. Elanovi izdelki so v uporabi v več kot 60 državah po vsem svetu.

Pri Elanu so pred 27 leti izumili karving smuči, največjo inovacijo smučarske industrije zadnjih desetletij, pred desetimi leti so ustvarili tehnologijo amphibio, prvo funkcionalno levo in desno tehnologijo na smučišču, edini na svetu pa so izdelali popolnoma zložljive smuči.

V tekmovalnem pogledu pa so bila za znamko Elan zlata doba osemdeseta leta. V tistem času so na Elankah zmagovali Ingemar StenmarkBojan KrižajMateja Svet in drugi asi. V zimi 1987 so za njihove popolne zavoje skrbele smuči RC Comprex. Ob 75-letnici znamke Elan so legendarne zmagovalne smuči RC Comprex leta 2020 zaživele v sodobni izdaji. 

Elan pa je tudi letos potrdil svoj status ultimativnega inovatorja, ki uporabnike že vrsto let navdušuje s svojimi premišljenimi rešitvami. Njihove inovativne zložljive smuči Elan Voyagerso prejele celo najbolj dragoceno različico nagrade Red Dot, Best of the Best.

Prve zložljive »all mountain« smuči Voyager, ki predstavljajo utelešenje dolgoletne želje po zložljivih smučeh, ki so funkcijsko povsem enakovredne klasičnim (nezložljivim) smučem, hkrati pa jim dodaja bistveno prednost - mobilnost. To so smuči, ki so zasnovane za izzive, ki jih prinaša sodobni svet s svojo hitrostjo.

elan, voyager-1
Inovativne smuči Elan Voyager
Samo Vidic

Splošni pogoji