TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:51

VIDI SE IZ AVIONA

DOMENICA

13:43

ZAKLAD

MARAAYA

13:40

NE MOGU DA TE ZABORAVIM

ZDRAVKO SKENDER

13:36

PREZIME

BEGINI

13:32

NE DIRAJ MOJU LJUBAV 2015

DAVOR RADOLFI

13:26

MOJ LIPI ANDJELE

OLIVER DRAGOJEVIC

17. 09. 2021 12:44 | K. š.

Lepši pogled na svet z Aktualom in Arcontom

Če boste pravilno ugotovili, na katero mesto zremo skozi Arcontovo okno, si lahko prislužite bogato nagrado.

Najlepši razgledi Foto: Arcont

Kam mislite, da jo je Aktualko popihal z našimi voditelji?

Kako dobro pa vi poznate naše lepe kraje? Uganite od kod vam maha naš Aktualko z Aktualovima voditeljema, Klemnom Bunderlo in Juretom Ličnom. Vsak dan, od ponedeljka, 20. septembra do petka, 24. septembra, vam bosta Aktualko in eden od voditeljev pomahala skozi Arcontovo okno v videu, ki vas bo čakal na našem Facebook profilu Radio Aktual

Vaša naloga: poglejte si video na Facebooku in uganite, kateremu kraju pripada razgled. Ime kraja zapišite v komentar in zraven označite osebo, s katero bi z veseljem uživali v razgledu skozi Arcontova okna. 

Pravilen odgovor vam lahko prinese dnevno nagrado, bon za nakup Arcont izdelkov v vrednosti 1.000 €, ki ga bomo podelili štirim srečnežem od ponedeljka do četrtka. 

V petek pa bomo glavnemu nagrajencu podarili Arcontov darilni bon v vrednosti kar 5.000 €

Zakaj je pravilna izbira oken ključna za energetsko učinkovitost?

Za ogrevanje lahko v hladnih mesecih odštejemo veliko denarja. Rešitve pa ne predstavlja varčevanje s kurjavo, ampak kakovostna okna. Berite naprej in izvedite, kako izbrati prava.

Izbor cenejših oken vas lahko še dražje stane
Mojstri vedo, da vsako okno ni isto. Še kako pomembni so detajli. Nekakovostna okna so velikokrat glavni krivec za veliko izgubo toplotne energije. Še ena slabost nekakovostnih oken je povečan izpust škodljivih emisij v okolje, saj moramo zaradi slabe izolacije proizvajati več energije, kar pa seveda povzroča še več izpustov. Če menite, da bo izbor cenejših oken »odpihnil« vaše skrbi, je žal ravno obratno – slabša okna bodo na dolgi rok »odpihnila« vaše prihranke, ki jih boste morali nameniti proizvajanju toplotne energije in obsežnejšemu vzdrževanju.

ARCONT_PREMIUM+_PR_SLIKA_prihranek_toplotne_energije.png
Prihranite z Arcontom!
Arcont

Ste pri vaših oknih preverili, ali imajo uležajeno okovje, TGI distančnik stekla, izoliran polični profil in ojačitve po gradbenih smernicah? Tudi to je pomembno. Vse to so podrobnosti, ki pozitivno vplivajo na energetski izkoristek. Prav to pa so tudi prednosti, ki jih zagotavlja Arcontova nova linija oken PREMIUM+. Spoznajte jo!

Za kakovostna okna je pravi naslov podjetje Arcont okna & vrata
Če iščete kakovostna okna, je pravi naslov podjetje Arcont okna & vrata, kjer že več kot 20 let razvijajo energetsko učinkovita okna, tokrat pa predstavljajo nov standard – izjemno linijo izdelkov PREMIUM+. Optimalno izolacijo zagotavljajo 48-milimetrsko troslojno steklo (Ug=0,5 W/m2K); okna z Uw 0,78 W/m2K, ki sedaj omogočajo skoraj 10-odstotno boljšo toplotno izolativnost; in novi izolirani poličniki. Nov standard so pri Arcont okna & vrata postavili tudi pri montaži, kjer po novem uporabljajo mehkocelično peno, ki preprečuje nastanek mikro razpok in s tem prehod zraka. Poleg tega ima nova pena tudi dobro zvočno in toplotno izolativnost, zrakotesnost* ter paronepropustnost.

*10-krat večja od navadne PU pene na podlagi testov ZAG.

ARCONT_PREMIUM+_PR_SLIKA_nov_standard_za_enako_ceno-produktni.png
Vrhunska OKNA linije PREMIUM+ bodo navdušila.
Arcont

Imate posebne želje? Ne skrbite
Pri Arcont okna & vrata ustrežejo vsem željam in storitev nadgradijo po vaših željah. V liniji PREMIUM+ nadstandardno nudijo senčila in kakovostne elektro pogone s krmiljenjem priznanega proizvajalca Somfy, ki ima garancijo petih let. Sistem omogoča tiho delovanje pogonov, prav tako pa je predpripravljen za pametne inštalacije in krmiljenje z mobilno napravo, ponuja pa tudi napredne senzorje za dež, veter in sonce. Izberete lahko katerokoli nadgraditev, pri tem pa vam z veseljem pomagajo Arcontovi svetovalci.

Enaka cena, nov standard
In kaj je najboljše? V podjetju Arcont okna & vrata ponudbe v novi liniji PREMIUM+ niso podražili! Že obstoječi liniji so dodali nove napredne funkcionalnosti, ki zagotavljajo višjo raven udobja – in to za nespremenjeno ceno! Poskrbite torej za energetsko varčnost in izberite kakovostna okna Arcont iz linije PREMIUM+, ki predstavljajo novo kategorijo standarda in še boljši energetski izkoristek. Več si lahko preberete tukaj.

Splošni pogoji nagradne igre


Fotogalerija