TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED
16. 09. 2021 07:55 | žv

Alka Vuica prisega na slovenskega!

Vip šov Alka Vuica Foto: RA

V današnjem VIP šovu se je pri Žani Vidmar in Klemnu Bunderli ekskluzivno oglasila ena izmed najboljših in najuspešnejših glasbenih umetnic na Balkanu Alka Vuica.

Že na začetku pogovora je Klemna in Žano presenetila z odlično slovenščino in povedala, da ji je Aktual zelo všeč in ga z veseljem posluša, izdala pa je tudi, da inspiracijo za ustvarjanje črpa iz vsakdanjih dogodivščin, najbolj kreativna pa postane v večernih urah, kjer pomaga tudi kozarec belega vina. Z veseljem si natoči prav tistega s slovenskih Goriških Brd.

Čeprav je na glasbeni sceni že več kot 40 let in je sodelovala pri nastanku kopice legendarnih hrvaških pesmi, npr. Gdje Dunau ljubi nebo in Hajde, da ludujemo, pa je zatrdila, da je izzivov na karierni poti še ogromno. Med drugim, npr., si želi ustvarjati za velika svetovna glasbena imena, kot je Grace Jones.

Da je ženska in pol, nekdo, ki točno ve, kaj hoče in od tega ne odstopa, je potrdila že večkrat v življenju, s svojo preprostostjo in mladostno igrivostjo pa v tokratnem pogovoru še dodatno potrdila, da kljub veliki slavi in uspehi še vedno ostaja trdno na tleh.

Videospot za novo pesem Palmižana si lahko ogledate tukaj.

Pogovor lahko v celoti slišite v pripetem posnetku.

VIP SHOW 21 09 16 ALKA VUJICA

Videogalerija