TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:10

ESMA

ZDRAVKO COLIC

10:06

DOBRO DOSLI SAMPIONI

NEDA UKRADEN

9:57

NECEMO NOCAS DOMA

ZLATKO PEJAKOVIC

9:54

MENI SI SUDJENA

ZDRAVKO SKENDER

9:51

ZENO

JASMIN STAVROS

9:42

BUDALA

BQL

17. 09. 2021 10:15 | N.S.

Sanjska služba s sanjsko nagrado!

Pri blagovni znamki Dormeo® ti za 8 ur spanja plačajo kar 1000 eur neto!

Dormeo sanjska služba Foto: RA

Na Aktualovem FB profilu vas od ponedeljka, 20.9., do petka, 24.9. čaka Aktualova dilema, povezana s spanjem.

Kako pa se prijavite v sanjsko službo? Vsi polnoletni navdušenci nad spanjem lahko do 26. septembra obiščete www.dormeo.net/danspanja, morda bo 1000 eur prav vaših!

.
Srečnež bo svojo sanjsko službo na nenavadnem delovnem mestu opravil kar v salonu Dormeo®, od njega pa se pričakuje popolno predanost »spalnemu« delu in svojemu 8-urnemu delavniku.

.
Obiščite www.dormeo.net/danspanja in povejte prijateljem, da je bilo to najlažje zasluženih 1000 eur v vašem življenju.

.

Rad/a spiš? Čaka te sanjska služba: 1.000 evrov za 8 ur spanja!

.
Nenavadno delovno mesto Dormeo® spalca se po odličnem odzivu v preteklih dveh letih vrača tudi letos. Podjetje Studio Moderna z blagovno znamko Dormeo® najavlja razpis za delovno mesto, s katerim opozarja na pomen kakovostnega spanja: izbranemu posamezniku za 8 delovnih ur spanja ponujajo 1.000 € neto plačila.

.

DR_DreamJob_ProductKV_640x500_TK.jpg
Dormeo sanjska služba
Dormeo

.

Pri blagovni znamki Dormeo® bodo izbrali kandidata, ki je “dober spalec”, torej ima ustaljen, enakomeren spalni ritem, ni dovzeten za motnje v prostoru spanja, se zna za spanje ustrezno pripraviti in je o svojih spalnih navadah tudi pripravljen spregovoriti.
.
Studio Moderna z ležišči Dormeo® opozarja na pomen kakovostnega spanja. Skoraj tretjina Slovencev svoje spanje opredeljuje kot slabo ali zgolj zadovoljivo. Glede na to, da skoraj tretjino svojega življenja prespimo, je kakovost spanja ključna za kakovost našega “budnega” življenja. Nekakovostno spanje ali kronično pomanjkanje spanca lahko pripomore k nekaterim bolezenskim stanjem in težavam. Hkrati pa so ravno motnje v spanju eden prvih pokazateljev, da so dnevni napori, naglica in stres začeli vplivati na naše zdravje. Motnje spanja so tako eden izmed vzrokov izgorelosti, hkrati pa tudi eden prvih alarmov, ki nas na kritično stanje opozarjajo.
.
Kako dobro bomo spali, namreč ni pogojeno samo z našim življenjskim stilom, ki je sicer med ključnimi dejavniki kakovostnega in zdravega spanja, temveč je odvisno tudi od okolja in kakovostnih spalnih produktov, kot so ležišče, vzglavnik in odeja.

Splošni pogoji