TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:56

POLJUBI ME ZA SJECANJE

DAVOR RADOLFI

11:51

DOTAKNI ME POGLEDOM

VRANAC

11:42

JA TI MOGU BITI TATA

JOLE

11:38

MAMIS ME

INES ERBUS

11:34

LE REZERVA

CALYPSO IN URBAN VIDMAR

11:28

TISUCU MILJA

MALIGANI

30. 07. 2021 09:25 | Š. K.

Zavrtite svet in osvojite sanjsko potovanje!

Vabimo vas, da skupaj z radiem Aktual in Varuhom zdravja, Vzajemno, zavrtite svet in se podate na novo dogodivščino. Z malo sreče lahko osvojite sanjsko potovanje, da se vam na potovanju ne bo zgodila kakšna neprijetnost, pa si priskrbite Zavarovanje za tujino pri Vzajemni.

Vrtimo svet! Foto: Arhiv

Zavrtite svet!

Kako se lahko prijavite na nagradno igro? Izpolnite spodnji obrazec in morda pokličemo prav vas! 

Nagradna igra bo na Radiu Aktual potekala od 31. 7. do 13. 8. 2021. 

Če boste izžrebani, vas bodo poklicali Aktualovi voditelji, vi pa jim boste pomagali zavrteti globus. Ko se bo globus vrtel, zakličite "STOP!" V tistem trenutku se bo globus ustavil na določeni destinaciji, vaša naloga pa bo, da boste povedali tri značilnosti o kraju, na katerem se je globus ustavil. 

O kraju boste lahko povedali karkoli - glavno mesto, število prebivalcev, kakšno znamenitost, pesem, znano osebo ali karkoli vam bo tisti trenutek padlo na pamet. Če bodo vse tri stvari pravilne, boste lahko osvojili eno od bogatih nagrad. 

RA-svet-scroll@2x.png
Nate čakajo bogate nagrade
RA

Kaj čaka na vas?

Vsak dan bomo podelili (1x) zavarovanje Tujina Multitrip, paket S, Evropa in frizbi, in sicer prejme nagrado tisti poslušalec/ka, ki bo naštel/a vsaj tri značilnosti destinacije, ki jo bomo razkrili. Dnevni nagrajenec se obenem poteguje za glavno tedensko nagrado, ki jo doloži žreb.

Dnevni nagrajenci, ki prejmejo zavarovanje Tujina Multitrip so: Lavra P., Tadeja Z.Ž., Maja J.M., Žiga L., Robert Š., Edita Ž., Dejan D., Alen P., Nina N., Bernarda D.

Glavna tedenska nagrada: (2x) darilni bon za 1.000 € za sanjsko potovanje (enega podelimo v petek, 6. avgusta, drugega pa v petek, 13. avgusta 2021)

Glavna nagrajenca sta Žiga L. in Dejan D.

To pa še ni vse! Vsak dan med 2. 8. in 6. 8. 2021 ter med 9. 8. in 13. 8. 2021  bomo podelili 5 darilnih bonov optike Clarus v vrednosti 35 €. Nagrajenci so objavljeni spodaj.

Če bodo vse tri stvari značilne za izbrano destinacijo, si boste lahko prislužili dnevno nagrado, v igri pa boste tudi za glavno nagrado, saj bomo podelili 2x bon v vrednosti 1.000 evrov za sanjsko potovanje. 

Na kaj je treba pomisliti pred odhodom v tujino?

Naše potovalne navade so se v času pandemije spremenile. Morda prav zato, ker že dolgo ni mogoče brezskrbno potovanje v tujino, mnogi sanjarijo o svojem naslednjem oddihu. Da bi tudi v tujini lahko kakovostno poskrbeli za svoje zdravje v primeru nezgode ali bolezni, je dobro izbrati primerno zavarovanje za tujino. Pri Varuhu zdravja, Vzajemni, imajo v ponudbi zanesljivo zdravstveno zavarovanje za tujino za krajši izlet, daljše potovanje ali potovalne avanture večkrat na leto. Njegove ključne prednosti so široka kritja, asistenca 24/7, storitev Dr. Posvet in visoke zavarovalne vsote – vse do milijona evrov.

Posebnosti letošnje sezone
Letošnje poletje bo predvidoma še zaznamovano z nekaterimi zdravstvenimi omejitvami. Naj bo z zavarovanjem za tujino ena skrb manj. Vzajemna bo namreč prevzela kritje stroškov zdravstvenih storitev zaradi posledic okužbe z novim koronavirusom.

Dr. Posvet
V vse pakete zavarovanja za tujino bo od 1. 7. 2021 vključena celoletna brezplačna uporaba storitve Dr. Posvet, ki zavarovancu omogoča posvet z zdravnikom prek izbrane aplikacije za klepet 24 ur na dan.

24-urna pomoč v tujini
Asistenčni center Varuha zdravja, ki pomoč organizira v slovenskem jeziku, je zavarovancem na razpolago 24 ur na dan, vse dni v tednu. V primeru nezgode ali bolezni se takoj obrnite na asistenčni center Varuha zdravja, kjer vam bodo svetovali, kako ravnati.

Za potovanje večkrat na leto izberite Multitrip
Za vse, ki potujete večkrat na leto, je smiselno izbrati Celoletno zavarovanje za tujino Multitrip. Primerno je za več posameznih potovanj v tujino, ki ne trajajo več kot 90 dni. Multitrip lahko sedaj sklenete še posebej ugodno.

Izberite pravi paket zase
V Varuhu zdravja, Vzajemni, so oblikovali širok nabor paketov z različnimi zavarovalnimi vsotami, ki so prilagojeni destinaciji in načinu potovanja. Tako si lahko vsak sam izbere paket po želji. Glede na destinacijo potovanja je možna izbira med območji razširjena Evropa, Svet in Hrvaška, ki je priljubljena izbira v toplejši sezoni. K Vzajemninemu zavarovanju je možno priključiti še dodatno kritje za primer nezgode v tujini.

Dnevni nagrajenci, ki prejmejo darilni bon Optike Clarus v vrednosti 35 evrov, so: 

2. 8. 2021: 
Mateja K., Taja P., Žan N., Zorko K., Nataša P.

3. 8. 2o21: 

Davorin A., Sabina P., Tomaž K., Nejc P., Jelica K.

4. 8. 2021: 

Helena Š., Silva Ž., Klara K., Aljaž K., Alen M.

5. 8. 2021: 

Mateja P., Marija G., Mitja R., Andreja J., Petra G. 

6. 8. 2021: 

Marko J., Dušan G., Jerca Š. M., Tina J. Z., Rebeka P. 

9. 8. 2021: 

Vesna Š., Rok Z., Leonida P., Janko V., Darja U.

10. 8. 2021: 

Andrejka K., Lidija B., Nejc V., Magda K., Uroš R.

11. 8. 2021: 

Valentina G., Ina N., Zmago I., Jolanda R., Julija P.

12. 8. 2021: 

Sabina Č., Tomo S., Suzana K., Špela O., Miha P.

13. 8. 2021: 

Rina B., Maruša M., Zmago Š., Erik M., Eva M.

Splošni pogoji nagradne igre