TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:50

NIKITA

ELTON JOHN

23:47

JA SAMO PJEVAM

SEVERINA

23:42

SHAKA TAKA

MAMBO KINGS

23:39

MI DELAMO GALAMO

KINGSTON

23:35

RANJENA ZVER

ZELJKO JOKSIMOVIC

23:31

NE DIRAJ MOJU LJUBAV 2015

DAVOR RADOLFI

16. 06. 2021 10:47 | M.H.

Sberbank banka praznuje svojo 30-letnico

Banka Sberbank v mesecu juniju praznuje 30-letnico poslovanja na slovenskem trgu.

Sberbank 30 let Foto: Sberbank

Le en teden pred slovesno razglasitvijo slovenske samostojnosti je bila ustanovljena Štajerska banka obrti in podjetništva d.d. Celje.Banko je leta 1993 kupila Volksbank AG in jo preimenovala v Volksbank - Ljudska banka d.d. Naslednje leto se je sedež banke preselil iz Celja v Ljubljano, čez šest let pa je banka postala del novoustanovljene skupine Volksbank International AG v okviru koncerna Volksbank AG. Od februarja 2012 je banka del velike skupine Sberbank. Vključenost v mednarodno mrežo banki omogoča zagotavljanje finančne podpore svojim strankam ne samo v Sloveniji, ampak tudi pri poslovanju v tujini.

V banki Sberbank so v promocijskem obdobju od 1. do 30. junija za stranke pripravili izjemne ugodnosti pri sklenitvi posameznih produktov.

V banki Sberbank zagotavljajo, da bodo tudi v prihodnje osredotočeni na stranke in v njihovo korist, na preseganje njihovih pričakovanj ter razvijanje sodobnih kakovostnih produktov in storitev, ki jih ločujejo od konkurence in predstavljajo njihovo prednost.