TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:55

TA NOC JE NASA (O, JA, JA)

SASA LENDERO

8:51

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

8:44

ZEMLJA DIDE MOG

MLADEN GRDOVIC FT. KLAPA MUNITA

8:36

BASKA VODA

OLIVER DRAGOJEVIC

8:33

MOJE TIJELO

NINA DONELLI

8:27

TIHO TIHO CAS BEZI

TANJA ZAGAR

31. 05. 2021 09:48 | Oglasno sporočilo

CARWASH: edini pravi naslov za nego vašega vozila!

Najboljša nega za vašega jeklenega lepotca je avtopralnica CARWASH na Zaloški cesti v Ljubljani, s katero bo vaše vozilo naravnost zasijalo.

Pranje na najvišjem nivoju Foto: Carwash

Zakaj izbrati CARWASH na Zaloški?
Ker je preprosto najboljša za nego vašega vozila. Postopek za pranje je zares enostaven, navodila pa najdete na licu mesta. Pripeljete, operete in odpeljete. V CARSWASHU prihranite najmanj eno uro časa in porabite štirikrat manj vode kot doma! Za vas je na voljo kar 12 mest za pranje in to vse dni v letu.

Kako deluje?
Uporabite žetone, ki jih zamenjate na avtomatu v pralnici. Avto operite z izbranim programom (pranje, voskanje, izpiranje). Povprečno umazan avto operite s tremi žetoni, za to pa boste porabili pičlih sedem minut in pol.
Za pranje ne potrebujete zaščitne obleke, saj se voda razprši na mikrokapljice, perete pa lahko v poslovni obleki ali visokih petah.

To pa še ni vse!
CARWASH zagotavlja najboljšo nego za vaše vozilo, brez uporabe grobih krtač, ki poškodujejo lak avtomobila. Avto je bleščeč, brez brisanja! In ne samo avto, avtopralnica je na voljo tudi za tovorna in kombinirana vozila.

Vrnite sijaj vašemu jeklenemu lepotcu
Vozilo temeljito operite s toplo vodo in dodanim čistilnim sredstvom v mikroprahu. Za to porabite približno polovico vplačanega časa. Kombinacija vroče vode, čistila v prahu, voska in osmozne vode opravi vrhunsko delo.

Kako vozilo lahko razvajate v CARWASHU?
VOSKANJE: Z visokotlačnim nanosom voska povoskajte avto in mu vrnite sijaj. Za najboljši učinek tega programa nikoli ne izpustite.
IZPIRANJE: Pranje z mehko krtačo in šamponom uporabite, ko je avto bolj umazan, blaten ali poln mušic. Priporočamo ga tudi v zimskem času oz. v slabših vremenskih razmerah. Na voljo je v prvem in zadnjem pralnem mestu.
PRANJE PODVOZJA: Z rednim pranjem podvozja preprečite njegove morebitne poškodbe in rjavenje. Enostavneje ne gre –pritisnite na gumb in počakajte. Pranje podvozja še posebej priporočamo v zimskem času, na voljo je v zadnjem pralnem mestu.
ZA PIKO NA I: Pri negi pnevmatik avtopralnica poskrbi, da bodo tudi slednje brezhibne, saj gre za barvanje s črnilom v razpršilcu.

Avtopralnica, ki je za vas vedno na voljo!
CARWASH vam je na voljo kadarkoli, 24 ur na dan, vse dni v letu. Je največja samopostrežna avtopralnica v Ljubljani in širši okolici.

Fotogalerija