TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:36

SUTRA MI SUDE

ALEN NIZETIC

9:25

PESEM

MANCA SPIK IN KVATROPIRCI

9:14

SERENADA

MANCA SPIK

9:07

VINOGRAD

MLADEN GRDOVIC FT. MEJASI

8:57

PRIJATELJICE

SEVERINA

8:52

KAD POSTANES DRUGOME ZENA

LUKA BASI

12. 05. 2021 17:48 | žv

Danijela se kljub težkim življenjskim izzivom ne da!

Danijela Foto: splet

Pred tednom dni je odjeknila novica, da sta se po več kot 20 letih razšla hrvaška glasbenika Petar Grašo in Danijela Martinović. Informacijo smo preverili tudi pri Danijeli, ki nam je v Aktualovem VIP šovu med drugim predstavila tudi novo pesem in pojasnila ozadje nastanka.

Žani Vidmar in Klemnu Bunderli je razkrila, da je trenutno v življenju pred novimi in predvsem drugačnimi izzivi, ampak se ne da in si vsak dan znova ponavlja, da mora pasti tema, če želimo imeti dan v svojem življenju.

Povedala je tudi, da si je sama že pred časom na list papirja napisala 40 stvari oz. dejanj, ki jih želi poskusiti oz. narediti v življenju ter da temu seznamu pridno sledi. Enako je predlagala vsem Aktualovcem in Aktualovkam in jih s tem tudi vzpodbudila k pozitivnemu razmišljanju v teh drugačnih časih, mi pa smo na seznam prvih dejavnosti napisali ravno čimprejšnji Danijelin koncert.

Nova pesem, ki jo je Danijela predstavila, pa govori točno o tem - da v življenju nikdar ne smemo obupati. Tudi ko se čutimo same ali osamljene, naj se spomnimo, da nam ves čas, nekje v ali ob nas, dela družbo ravno ljubezen.

Videospot prečudovite nove pesmi si lahko ogledate tukaj.

Videogalerija

Fotogalerija