TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

4:10

VINO

TILEN LOTRIC

4:06

DOTAKNI ME POGLEDOM

VRANAC

4:02

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

3:58

DANCE THE NIGHT AWAY

MAVERICKS

3:54

SUTRA MI SUDE

ALEN NIZETIC

3:50

MALO MI ZA SRICU TRIBA

DORIS DRAGOVIC

18. 09. 2020 10:22 | Oglasno sporočilo

Aktual v pričakovanju Migimigi dneva 2020!

Migimigi dan - največja rekreacija na prostem, ki poteka pod okriljem projekta Migimigi, za katerega skrbijo pri zavarovalnici Generali, se letos seli na splet!

Migimigi dan čaka na vas! Foto: Migimigi dan

Migimigastični spletni treningi, predavanja in delavnice znanih trenerskih in coaching imen, bodo v soboto,26. septembra 2020,na spletni strani www.migimigidan.si, na voljo popolnoma brezplačno. Za dostop se morate le prijaviti na isti spletni strani!

Brezplačni spletni treningi, delavnice in predavanja! 
V soboto, 26. septembra, bomo vse od 11.00 ure dalje, migali z znanimi trenerskimi imeni, se izobraževali in poslušali predavanja v družbi priznanih predavateljev in strokovnjakov iz različnih področij, pozdravili pa nas bodo tudi Migimigi ambasadorji. Želite oblikovati telo? S treningom Petre Parovel boste poskrbeli za lepo oblikovan trebušček in zadnjico, z vadbo Body Attack, ki jo bo pripravila dr. Iva Jurov iz 4P fitnesa, pa boste oblikovali čisto celotno telo. Bi se ob tem še noro zabavali? Potem izberite plesno vadbo za oblikovanje telesa, ki bo potekala pod vodstvom Marjete Pandža in Lare Klavora iz 4P fitnesa, saj bosta dekleti predstavili noro zumbo! Za oblikovanje zadnjice boste z vadbo Bootycamp, poskrbeli tudi v družbi simpatične Patricie Pangeršič. Za umiritev telesa in duha bosta z jogijskimi vadbami poskrbeli tudi Ana Kersnik Žvab, ki bo predstavila Antistress jogo, s katero boste umirili misli in telo ter Tinkara Končar, ki bo predstavila jogo za moč: trebušni ogenj, s katero boste oblikovali trebušček. Posebna vrsta joge čaka tudi na vse tiste, ki bi za vedno izbrisal gubice z obraza – Jasmina Turnšek vas namreč pričakuje z revolucionarno obrazno jogo! Simpatična Jasmina bo razkrivala tudi življenjske skrivnosti – predavala bo namreč o tem, kako doseči mirno in izpopolnjeno življenje po metodi Louise Hay. O sprostitvi in premagovanju stresa bo predaval tudi dr. Matej Tušak, ki bo predstavil tehnike za odpravo stresa, o nekoliko drugačnem sproščanju – sproščanju mišic – pa bo govoril Dino Murić. Ljubitelji borilnih veščin boste na svoj račun prišli tudi na delavnici samoobrambe, ki bo potekala pod vodstvom Roka Derenčina, navdušenci nad prehranskimi dejstvi pa na predavanju Jerneja Ogrina iz ekipe SpoznajPrehrano.

Vsi treningi, predavanja in delavnice so BREZPLAČNI, do njih pa lahko na dan dogodka dostopate le s predhodno prijavo na www.migimigidan.si.

Aktual vas v pričakovanju Migimigi dneva 2020 bogato NAGRAJUJE! 
Aktualovci smo del Migimigi doživetja že vse od prvega Migimigi dneva. Letos ne bo nič drugače – svoje prijave na www.migimigidan.si smo že oddali in nestrpno pričakujemo soboto, 26. septembra, ko bodo ob 11.00 uri vse vadbe, delavnice in predavanja na voljo!

Da bi tudi letos migali skupaj, pa se nam lahko pridružite tudi vi, naši dragi Aktualovci!

Vsak dan bomo objavili en Migimigi video na naš Facebook, vi pa oddajte svojo prijavo na www.migimigidan.si, obiščite naš Facebook in nam v komentarje pod zadnjo Migimigi objavo sporočite, katerega prijatelja bi povabili zraven na brezplačen Migimigi dan! Med vsemi tistimi, ki boste oddali svojo prijavo in nas obvestili v komentar na našem Facebooku, bomo vsak dan izžrebali nagrajence, ki se boste potegovali za DRUŽINSKE VSTOPNICE ZA OBISK ARBORETUMA VOLČJI POTOK ali pa MIGIMIGI ŠPORTNE VREČKE PRESENEČENJA! 

Skupaj migamo v soboto, 26. septembra, od 11.00 ure dalje na www.migimigidan.si

Splošni pogoji