TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:54

YOU'RE THE GREATEST LOVER

LUV'

5:47

NORMALNA

JASMIN STAVROS

5:43

U TVOJIM MISLIMA

SANDI

5:38

MOJOJ MAJCI

PRLJAVO KAZALISTE

5:30

LANE MOJE

ZELJKO JOKSIMOVIC

5:27

NA VETRU S SEVERA

JAN PLESTENJAK

17. 09. 2020 10:58 | M.H.

Klemen Bunderla k predsedniku Slovenije »prijahal z bodočo predsednico«

Odlikovani Klemen Bunderla Foto: RA

V začetku septembra sta naša voditelja, Klemen Bunderla in Jure Ličen, predsedniku Borutu Pahorju predala posnetke otrok, ki so povedali, kaj bi naprej naredili, če bi bili predsednik oz. predsednica. Gospoda predsednika je najbolj navdušila 9-letna Julija, ki ga je poleg celovitega programa pritegnila z dejstvom, da bi imela v predsedniški palači konja z imenom Borut. Radio Aktual je zaprosil, da organizira Julijin obisk v predsedniški palači.

Klemen Bunderla, ki se je na predlog Aktualovih poslušalcev prelevil v osla, je tako z Julijo na rami »prijahal«v predsedniško palačo. Sedanji predsednik je bil nad obiskom »bodoče predsednice« počaščen, posadil jo je na predsedniški stol in jo za en dan imenoval za podpredsednico. Ob tem je Klemna Bunderlo, ki je po besedah gospoda predsednika zelo priden, odlikoval s čebelico, Julijo pa s konjičkom, s čimer je oba prijetno presenetil.

predsedniška-palača, borut-pahor, klemen-bunderla
Odlikovani "osel" Klemen Bunderla
RA

Julija, ki je bila popolnoma brez treme, gospoda predsednika ponovno presenetila s še eno novostjo, ki bi jo uvedla: predsedniškim zajtrkom v postelji. In na njeno željo bi ji postregli palačinke z nutelo.

Julija je bila nad obiskom navdušena in si bo ta dan zapomnila za celo življenje. Ob koncu se je zahvalila še Aktualovi ekipi: »Ekipa Aktuala, srečna sem, da sem vas spoznala. Jure in Klemen, največji faci sta, še k predsedniku sta me peljala. Moje življenje ste pozlatili, najlepše trenutke mi podarili! Iz srca HVALA za nepozabno doživetje!«

predsedniška-palača, borut-pahor, klemen-bunderla
Osel Klemen Bunderla in Julija
RA

predsedniška-palača, borut-pahor, klemen-bunderla
Osel Klemen Bunderla in Julija pri predsedniku Borutu Pahorju
RA

predsedniška-palača, borut-pahor, klemen-bunderla
Julija pri predsedniku Borutu Pahorju
RA