TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:42

DOBRO DOSLA MI U SJECANJE

BARUNI

14:38

ZENA

DANIJELA

14:34

POLETNA

CUKI

14:28

EVO NOCI, EVO LUDILA

VLADO KALEMBER

14:25

GDJE SI BILA CIJELU NOC

LATINO

14:20

NASU PISMU PIVAJU

TOMISLAV BRALIC IN KLAPA INTRADE

05. 06. 2020 15:31 | N.S.

Ujemite čudoviti SUNMED vikend paket!

Nagradna igra SUNMED Foto: RA

Bliža se poletje, vroče sonce in krasni morski užitki. Vseeno pa ne smemo pozabiti na zaščito svoje kože. Ker Aktualovci poslušalcem privoščimo le najboljše, smo pripravili eno krasno nagradno igro.

Na našem FB profilu smo objavili videoposnetek naše Mojce z odličnimi kremami SUNMED, vaša naloga pa je, da pod videoposnetkom označite prijatelja, s katerim bi se odpravili na vikend dogodivščino.

V petek, 12.6., bomo izmed vseh komentarjev izžrebali enega, ki prejme vikend paket na otoku Krku v kraju Vantačići (2 nočitvi za 2 osebi; hišni ljubljenčki so dovoljeni) in paket izdelkov SUNMED za celo družino.


SUNMED

24CB816D-1009-4456-A8B3-7FBF7FA1C7B3 - Jan Plahuta(1).jpeg
Izdelki Sunmed
Sunmed


Razvoj kozmetike SUNMED je zasnovan z znanjem biokemije in sobivanjem z naravo. Bistveno pri procesu izdelave je, da sestavine niso pregrete in z uporabo posebnih filtrov ohranijo vse učinkovine dodanih izvlečkov. Kvalitetni naravni izdelki ne dražijo kože, temveč jo negujejo, da postane navlažena, sijoča in mladostna.

SUNMED sončne kreme za telo nudijo optimalno zaščito vsem tipom kože. Fotostabilna sestava UV filtrov nudi visoko UVA in UVB foto zaščito. Formula obogatena z ekstraktom gotu kole pomaga obnoviti kožo, obenem pa preprečuje nastanek poškodb in staranja kože pri izpostavitvi sončnim žarkom.

IMG_20190721_125007 - Maruša Mohorko.jpg
Izdelki Sunmed
Sunmed


Lahka tekoča tekstura se hitro nanaša, vpija in ne pušča belih sledov ter mastnega občutka na koži. Posebna formula dodatno neguje kožo in jo naredi mehko. Primerno za vse tipe kože. Izdelki ne vsebujejo barvil, parabene, silikone, fenoksietanol in metilsotiazolinon.   

Splošni pogoji