TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

17:55

NE PIJEM, NE PUSIM

JELENA ROZGA

17:52

NOCIMA DANIMA 2016

MEJASI FT. CRVENA JABUKA

17:48

AMERIKA

BAZAR

17:44

KALELARGA

TOMISLAV IVCIC

17:37

VIDI SE IZ AVIONA

DOMENICA

17:32

MALO SE POPILO

INES ERBUS

28. 05. 2020 16:39 | MM

Poletje z njimi je edinstveno doživetje!

Erosi - romantiki, ki so zaljubljeni v ljubezen

/ Foto: Foto: Erosi

Skupina Eros nam je ob vstopu v poletni čas romantike prinesla en topel objem ljubezni v glasbi.

Veliki prijatelji in vrhunski glasbeniki - tenorista Matej Dolar in Miha Lesjak, baritonist Dejan Korenak in basist Jože Sadek - so poskrbeli, da bo ta čaroben poletni čas ostal v spominu za vedno.

Ljubezni brezpogojno predani Erosi so tokrat posneli sentimentalno skladbo o izgubljeni ljubezni, ki se v bežnih spominih vrača pred oči in obuja nekdanje srečne skupne trenutke ob zavedanju osamljenosti. Štirje odlični glasbeniki so s svojimi vokali, podkrepljenimi z Dejanovim saksofonom, občuteno naslikali bolečo izgubo, ko ljubezen ni bila več uslišana. Spomini na ljubljeno so še živi in slike pred očmi vsakič prikličejo občutje skupne sreče,  ki hitro izgine ob zavedanju, da je treba upanje opustiti in živeti s spomini, a tudi neusahljivim optimizmom.

erosi3.jpg
Erosi - Zaljubljeni v ljubezen
Foto: Erosi

V maju se največkrat razcveti ljubezen, zato je v tem času toliko bolj boleče doživeti nesrečno ljubezen in osamljenost. Strto srce moškega ne trpi nič manj od ženskega, kar začutimo ob nežni skladbi Erosov Slike pred očmi.

Erosi so bili izjemno ustvarjalni, saj so posneli tudi čudovit videospot s simpatičnim parom v naročju Logarske doline, v katerem se lahko predate krasni nežni skladbi:

Za moč celjenja pozabe nesrečne ljubezni sta tokrat poleg pevcev poskrbela avtorica besedila Urška Mitrović in Marko Pezdirc, ki je ustvaril glasbo in aranžma.

erosi2.jpg
Erosi- slike pred očmi
Foto: Erosi

Erosi so edinstveni Aktualovi glasbeni prijatelji, s katerimi romantika dobi več obrazov, ustvarja krasno doživetje in poskrbi, da smo na našem najljubšem Aktualu vedno in vsepovsod združeni v srcu in glasbi.