TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:18

VALENTINO I RENATO

NOVI FOSILI

8:13

KA MORE JE ZIVOT

LUKA NIZETIC

8:09

BOLIS ME LJUBAVI

MLADEN GRDOVIC

7:56

SPLITE MOJ

OLIVER DRAGOJEVIC

7:50

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

7:47

NIJE LJUBAV STVAR (SRBIJA)

ZELJKO JOKSIMOVIC

27. 02. 2020 10:09 | T. R.

Popularna hrvaška skupina Pravila Igre je osvojila srca regije in bila proglašena za skupino leta

Neverjetni dosežki popularne hrvaške skupine odmevajo po celotni regiji ...

Foto: Pravila Igre

Popularno hrvaško skupino Pravila Igre, ki jo sestavljajo štirje izjemno simpatični fantje – pevec Ivan Penezić, bobnar Goran Belošević, basist Petar Ričko in klaviaturist Marko Belošević, obožujemo tudi Slovenci. Fantje so nas popolnoma navdušili že na lanskoletnem Aktualovem dnevu žena, ko so poskrbeli za spektakel, kot ga še ni bilo. Spektakla v pravem pomenu besede pa nam niso pričarali le s svojimi uspešnicami ''Još si sve u meni'', ''Okovano srce'', ''Kamen na duši'' in še mnogimi drugimi, temveč tudi z izjemno romantično gesto. Na odru Stožic se je pred polno dvorano več kot 12.000 obiskovalcev namreč zaročil zaljubljen par. Takrat novopečena zaročenca sta namreč velika oboževalca hrvaške skupine, fantje pa so se odločili, da jima na prav poseben način polepšajo večer. Zagotovo veljajo za izvajalce, ki jih množice preprosto obožujejo.

Tudi sicer fantje veljajo za izjemno uspešno in popularno glasbeno skupino, o čemer govori tudi dejstvo, da jih je kot take prepoznala hrvaška glasbena stroka in hrvaški poslušalci. Fantje so namreč pred kratkim prejeli laskavi naziv GLASBENE SKUPINE LETA in nagrado Cesarica za pesem 'Samo zbog nje', ki je postala HIT MESECA

pravila-igre

''Postali smo skupina leta! Do sedaj smo lahko samo sanjali, da bomo nekega dne lahko izrekli te besede, sedaj pa so postale resničnost. Ob tem se moramo zahvaliti tudi avtorjem naših pesmi, Sonji in Miru Buljanu ter radijskim urednikom, ki nas močno podpirajo. Naziv nam je dal še večji zagon za naprej,'' so povedali ganjeni fantje, ki takšnega izida niso pričakovali.

pravila-igre

Novopečena skupina leta pa je pred kratkim prejela tudi nagrado Cesarica – največjo hrvaško glasbeno nagrado po izboru publike, in sicer za hit meseca novembra. To je postala njihova prelepa pesem 'Samo zbog nje,' ki je nastala v sodelovanju s Ekonomsko fakulteto v Zagrebu.

Kakšen pa je recept za uspeh?

''V do sedaj še ne videnih in slišanih projektih v celotni regiji,'' zatrjujejo simpatični fantje, ki so znani po tem, da publiko vedno znova navdušijo na svojevrsten način. V preteklem letu so se s 3D spektaklom (preverite >>> tukaj) podali na turnejo po Sloveniji in Hrvaški, kasneje pa v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto v Zagrebu posneli tudi pesem oziroma himno, s katero fakulteta obeležuje zavidljivo 100-letnico delovanja.

pravila-igre

Ker fantje nikakor ne počivajo, nas v prihodnosti zagotovo pričakujejo še številna presenečenja. Med drugim napovedujejo tudi izid novega albuma, za katerega obljubljajo, da bo nekaj posebnega.