TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:56

ZELIM TE NOCAS

BOSUTSKI BECARI

15:50

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

15:47

PIJEMO DANIMA

DJOMLA KS FT. MAMBO KINGS

15:41

ZASTO PLACES

DRAZEN ZECIC

15:37

DALMACIJO

DAVOR BORNO

15:32

MARKE NEMAM

DANIJELA MARTINOVIC

13. 12. 2019 18:00 | T. R.

Idealno darilo: vstopnice za Valentinov spektakel Dražena Zečića in Marka Škugorja

V mariborsko dvorano Tabor prihaja hrvaški duet, ki bo za Valentinovo ogrel vsa zaljubljena srca in vam pričaral posebno vzdušje. Romantiko vam bosta v soboto, 15. februarja 2020, pričarala legendarni Dražen Zečić in prvi tenor Dalmacije Marko Škugor.

Vokal hrvaškega tenorista Marka Škugorja velja za enega najlepših na Balkanu. Vrhunski glasbenik, ki je pevsko pot začel s klapami Maslina in Kampanel, kljub svojim rosnim 29-im letom beleži številne uspehe in nagrade, poslušalce pa navduši praktično kjerkoli se pojavi. Šibeniški tenor je znan po tem, da s svojim prelepim vokalom in prav posebnim občutkom za glasbo, poslušalcem pričara pravo dalmatinsko vzdušje in poskrbi, da se marsikomu orosijo oči. Njegove največje uspešnice ”Oće duša vanka tila”, ”Ružo bila”, ”Dalmatinska vilo”, ”Srce južnjačko” in številne druge, pa bodo zagotovo navdušile tudi vas.

ljutomer
VELIKA BOŽIČNA TURNEJA | DRAŽEN ZEČIĆ & MARKO ŠKUGOR | LJUTOMER, 2019
Jernej Kogelnik za Event24

Dražen Zečić velja za enega najelitnejših in najbolj iskanih pevcev na celotnem Balkanu. Kljub njegovi dolgoletni in uspešni karieri ter številnih nastopih, se ga občinstvo nikakor ne more naveličati. Slovenci ga vedno znova sprejmemo odprtih rok in z glasnim skandiranjem ”Zeko, Zeko, Zeko,” on pa nam ljubezen vsakič povrne tako, da nam zapoje z dušo in telesom. Njegove ”Nitko nema dva života”, ”Ako se dušo moramo rastati”, ”Idi, idi”, ”Sokole”, ”Sve je zbog nje” in številne druge, vas ne bodo pustile ravnodušnih.

ljutomer
VELIKA BOŽIČNA TURNEJA | DRAŽEN ZEČIĆ & MARKO ŠKUGOR | LJUTOMER, 2019
Jernej Kogelnik za Event24

Ne zamudite priložnosti za nakup najcenejših vstopnic za največji Valentinov spektakel v Mariboru in okolici ter najdražjim poklonite najlepše praznično darilo letošnjega leta.

Svojo si lahko zagotovite OD TEGA TRENUTKA DALJE na Eventimu, bencinskih servisih Petrol ali na Mynight.si!

*POZOR! ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO!