TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:09

MAMIS ME

INES ERBUS

18:04

NAJBOLJE OD SVEGA

COLONIA

18:01

BUKA, GALAMA

PETRA KOVACEVIC

17:57

NAJGORI PLAN

JOLE

17:54

TO

DORIS DRAGOVIC

17:51

TIH DEZEVEN DAN

1X BEND

13. 09. 2019 18:00 | RA

AKTUALOV RING

Nagradna igra je zaključena! Vsem nagrajencem čestitamo!

Nagradna igra Foto: RA

Vsem je znano, da so Aktualovi voditelji zelo močni – na jeziku. Aktualova nova voditeljica, Ajda Mlakar, pa je fante postavila pred izziv, kjer bodo preizkusili svojo pravo moč. In jih poslala v ring. Pogumni Aktualovci Grega, Jure, Tony in Klemen so izziv seveda sprejeli, niso pa vedeli, da jih bodo v ringu čakale čisto prave profesionalne borke!

Vas zanima, kako se bodo odrezali?

Od ponedeljka, 16.9. do četrtka, 19.9. bomo na spletni strani Aktualov ring in Facebook strani Radia Aktual objavili videoposnetek borbe posameznega voditelja, vi pa boste glasovali TUKAJ, koliko sekund je voditelj zdržal v ringu.

V ponedeljek se je v ring z Emo "The princess" Kozin pogumno podal Grega Javornik. Grega je v ringu zdržal 3 sekunde!

V torek se je v ring z Moniko Kučinič pogumno podal šarmantni Jure Ličen. Koliko sekund bo zdržal Jure?Jure je zdržal 5 sekund!

V sredo je v ring MMA borka Tajda Ratajc spravila našega Tonyja Carterja. Koliko sekund bo zdržal Tony?

Tony je zdržal 16 sekund!

V četrtek je v ring v ring zEmo "The princess" Kozinpogumno podal še Klemen Bunderla. Koliko sekund bo zdržal Klemen? Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Klemen je zdržal 7 sekund!

Vsak naslednji dan po 14. uri izmed vseh pravilnih odgovorov izžrebamo nagrajenca, ki bo prejel komplet petih vstopnic za CFC 5 KOMTEKS FIGHT NIGHT z ALL STAR ROCK VEČEROM, ki bo 6.10.2019 v Stožicah!

.

CFC KOMTEKS FIGHT NIGHT – največji borilno glasbeni dogodek

6. oktobra se bo v Stožicah odvilo 14 borb – sedem v mešanih borilnih veščinah (MMA), šest jih bo boksarskih in ena po pravilih K1. Na velikem spektaklu se bodo borili tudi slovenski boksarji, med njimi tudi Ema Kozin »The Princess«, ki se bo potegovala kar za tri nove naslove svetovne prvakinje (za diamantno titulo WBC, za naslova IBA in IBO, obenem pa bo branila že osvojeni pas WBF).

Za glasbeni del spektakla bodo poskrbele legende slovenskega rocka: Siddhartin Tomi Meglič, Šank Rock, Tabu, Sausages, skupina Seven Days in May, ki so s Kozinovo posneli spot za skladbo Ready to Fight, John F. Doe in drugi.

Ne zamudite največjega borilno glasbenega spektakla pri nas!

Vstopnice so na voljo TUKAJ.

Oglas.png
Dogodek v Stožicah, 6.10.19
RA

Splošni pogoji