TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:54

TAKO JE DOBRO SRESTI TE

DRAZEN ZECIC

16:49

VIDI SE IZ AVIONA

DOMENICA

16:41

HOTEL MODRO NEBO

KINGSTON

16:36

SHAKA TAKA

MAMBO KINGS

16:32

JEDINO MORE ZNA

SINISA ZUNEC

16:26

NA OBALI

JASNA ZLOKIC

12. 07. 2019 15:05 | RA

NA MORJE BREZ SKRBI Z WITHCAR.SI!

Vsi imamo ob sebi osebo, ki vedno rada za vse poskrbi, da smo lahko mi brez skrbi. Zdaj imate na Aktualu priložnost, da se ji oddolžite z nepozabnim presenečenjem.

Na morje brez skrbi Foto: Oglasno sporočilo

V času od 15. do 19.7. iščemo osebo z velikim srcem, ki bi si letos zaslužila sprostitev na morju. Skupaj s spletno trgovino Withcar.si vam bomo omogočili, da se ji lahko zahvalite na prav poseben način – z brezskrbnim oddihom konec avgusta v Marina Portorož Residence!

Kaj morate storiti?

Od ponedeljka do petka pokličite našo tajnico, na številko 041 30 40 50 in nam zaupajte, kdo si zasluži brezskrben oddih ob morju.

Izmed vseh prispelih zgodb bomo v petek, 19.7., zjutraj izžrebali tri nagrajence, ki prejmejo čudovite nagrade, ki vam jih podarja spletna trgovina Withcar.si:

1. GLAVNA NAGRADA: 2 nočitvi za 5 oseb v Apartmaju Superior v Marina Portorož – Residence, od 23. do 25.8.2019

2.  NAGRADA: paket Obvezna oprema vozila za dopust, ki vključuje:

- gumi tepihi Gledring

- gumi korito Gledring

- senčniki

- pokrivalo proti toči

3. NAGRADA: Gledring paket, ki vključuje:

- gumi tepihe Gledring

- gumi korito Gledring+doggymat

- Eko čistilo za tepihe Gledring

Withcar.si je spletna trgovina z dodatno opremo za vaše vozilo. Tu boste na enem mestu lahko našli številne izdelke, poleg kakovosti pa jih odlikuje tudi celovita podpora, strokovna pomoč kupcem ter kakovostna logistika, saj običajno izbrane izdelke dostavijo na želen naslov že v 24 urah od prevzema naročila.

Najbolj pa so ponosni na lastno proizvodnjo po meri narejenih gumi tepihov Gledring, v njihovo ponudbo pa sodi več različnih izdelkov iz kategorije dodatna oprema za avtomobile:

Gumi tepihi za avto

Vrhunski gumijasti tepihi za avto Gledring so njihov najbolj pomemben del proizvodnje in so njihova domača blagovna znamka.

Tekstilne preproge za avto

Tekstilni tepihi za avto so izdelek, ki ga potrebuje vsak voznik in mu izjemno poveča zaščito potniškega dela vozila.

Korito prtljažnika

Korito za prtljažnik olajša čiščenje, preprečuje zdrse tovora in prepreči poškodbe na spodnjem delu prtljažnega prostora vozila.

Senčnik za avto

V sončnih dneh so senčniki za avto zelo pomembni sopotniki za varno in bistveno manj utrujajočo vožnjo. Ko vozilo stoji pa zmanjšujejo hitro pregrevanje vozila.

Prevleke za avto

Pokrivalo proti toči ali drugim neprijetnim vremenskim vplivom je narejeno v okviru programa blagovne znamke Wagner. Njihovo pregrinjalo za avto je enostavno namestiti in očistiti.

Univerzalni strešni nosilci

Priznana blagovna znamka Nordrive ponuja izjemno enostavno montažo, demontažo ter varno in hitro pritrjevanje tovora na strešne sani osebnega vozila.

Več na www.withcar.si/

Splošni pogoji