OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

10:56

AJDE ODMORI

DANIJELA

10:53

LUTKA (RMX)

IVY

10:43

MAGICNA

KINGSTON

10:38

DVA SU ZRNA GROZDJA

MAGAZIN

10:33

NO ME AMES

LOPEZ, JENNIFER AND MARK ANTHONY

10:27

DA ZIVOTA IMAM DVA (LIVE)

RADOLFI, DAVOR

10:22

PROJDI MOJON KALON

KLAPA RISPET

10:17

KOKOMO

BEACH BOYS

10:08

DA TE NE VOLIM

NOVI FOSILI

10:06

VSE KAR TI LJUBEZEN DA

HUDNIK, IVAN

Prvotno objavljeno na spletnem portalu Svet24.si

22. 04. 2018 19:30 | U.K. / Novice Svet24

FOTO: Skrita sporočila Melanie Trump

Trenutno je najbolj znana Slovenka na svetu zagotovo ameriška prva dama Melania Trump. In čeprav se drži bolj v ozadju, po mnenju psihologinje Dawnn Karen sporoča ogromno.

Melania Trump Foto: Profimedia

Dawnn Karen je modna psihologinja, ki verjame, da ljudje s svojimi oblačili veliko sporočamo svoji okolici. To pravzaprav niti ni nič nenavadnega. Ne nazadnje verjamemo v stari pregovor, da obleka naredi človeka, in podobna oblika komunikacije je prisotna v živalskem svetu. Mnoge živali z različnimi barvami okolici sporočajo recimo, da so strupene, nevarne, samci na ta način privabljajo samice in tako naprej.

Obleka pove ogromno

Melania je pravzaprav precej skrita v ozadju in tudi zelo redko spregovori z mediji. A Karen je dejala, da Melania s svojo brezhibno opravo pove ogromno. »Morda se zdi, da je Melanio težko prebrati, saj ni tako odprta kot nekatere druge prve dame v preteklosti, a potem ko sem jo analizirala, lahko zatrdim, da pravzaprav pove ogromno. Le da govori z oblekami,« je povedala Karen.

Zaprta vase

»Melania tudi z obleko pokaže, da je precej introvertirana oseba. Morda je celo najbolj introvertirana prva dama, kar smo jih kdaj imeli,« pravi Karen. Mnogi poudarjajo in tudi Karen se nagiba k temu mnenju, da se Melania v Beli hiši počuti kot ujetnica. Veliko ugibanj je glede tega, da se je pravzaprav želela ločiti od Donalda Trumpa, nato pa je zmagal na volitvah in po mnenju mnogih je Melania ostala ujetnica Trumpovih ambicij. In po mnenju psihologinje Karen tudi njene obleke in drža kar malce potrjujejo dejstvo, da Melania ni pretirano vesela, da je njen mož zmagal na volitvah. Seveda gre le za teorijo, resnico pa najverjetneje poznata samo zakonca Trump. A zanimiv je tudi podatek, da je Melania, čeprav je precej v ozadju in samo od daleč sodeluje v ameriškem političnem prostoru, bolj popularna od svojega moža.

melania trump bela hiša piknik

Melania vendarle ne skriva svoje lepote

Karkoli že si mislimo o ameriški prvi dami, ne moremo kritizirati njenega stila oblačenja in celotnega videza. Ne nazadnje je s svojo lepoto omrežila enega največjih ženskarjev v človeški zgodovini, če se malce pošalimo. In čeprav Melania zdaj, ko je prva dama, zelo skrbno pazi, da ne bi pokazala preveč golote, vendarle rada pokaže svoje seksi obline. Kar se zdi kar malce nenavadno, saj se sicer zdi, da se na vso moč skriva pred javnostjo in predvsem novinarji.

Večkrat je namreč oblekla oprave, ki poudarijo njeno figuro in se morda celo zdijo preveč drzne za prvo damo. A očitno ji ameriški volivci tega niti ne zamerijo, prej nasprotno. V nekaterih primerih je, kar je precej zanimivo, izbrala obleke, podobne tistim, ki so jih nosile filmske dive v štiridesetih in petdesetih letih prejšnjega stoletja, kot sta recimo Marilyn Monroe in Jane Russell. In vse trem je skupen izbor tesnih oblek, ki poudarijo oprsje.

melania trump (1)

Preden je postala prva dama, Melania ni imela težav s provokativnimi oblekami, s katerimi je požela večino pozornosti. In ni je bilo strah pokazati nekaj več kože. Zdaj je svoj stil sicer precej omilila, a še zmeraj lahko opazimo določeno drznost. »Verjamem, da želi Melania s svojimi opravami povedati: sem konservativna, ampak morate vedeti, da sem … va va vooom ženska,« je poudarila Karen. »Tista divja ženska je še zmeraj v njej. In vsake toliko časa pride na plan. Zdaj mora biti le bolj prefinjena. Še vedno želi ponujati tisto spolno privlačnost, a mora zdaj to početi z dobro mero okusa in ne sme prestopiti določene meje.«Vreme

Ljubljana

23.07.2018

20°
 • TOR
  Partly cloudy in the afternoon.

  16° / 29°

 • SRE
  Partly cloudy starting in the evening.

  17° / 28°

 • ČET
  Partly cloudy overnight.

  17° / 30°

 • PET
  Partly cloudy overnight.

  17° / 31°

 • SOB
  Mostly cloudy starting in the evening.

  17° / 29°

Aktualne radijske novice