OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

23:00

NAJBOLJI KLUB U GRADU

UKRADEN, NEDA

22:55

HUREM

SEVERINA

22:52

RODIT CU TI CER I SINA

ROZGA, JELENA

22:49

BARBRA STREISAND

DUCK SAUCE

22:45

NEVJERA

COLONIA

22:41

NE KLICI ZVEZDE Z NEBA

M R PROJECT

22:37

NEMOJ MI RADITI TO

E.T.

22:33

PARTIGIANO RMX

KAURIC, DARE IN IVA

22:29

MENI NIKO NE TREBA

COLIC, ZDRAVKO

22:25

JESMO LI JEDNO DRUGOM SUDENI

KOKIC, EMILIJA I BORIS

Prvotno objavljeno na spletnem portalu Svet24.si

13. 01. 2018 10:30 | K.M.

Zmagovalec šova bi najraje pobegnil že prvi teden

Včeraj smo dobili prvega zmagovalca šova The Biggest Loser Slovenija. To je postal 35-letni Bojan Papež, ki končne zmage, kljub odličnim rezultatom, ni pričakoval.

Foto: Planet TV

Za nami je prva sezona šova The Biggest Loser Slovenija. Končno zmago je zelo tesno slavil Bojan Papež, ki je skozi celotno sezono veljal za velikega favorita. V finalnem tehtanju pa je za sabo pustil Iztoka, Aleksandra in Indrio ter na koncu domov odnesel tudi nagradno za zmagovalca po izboru občinstva. Kaj nam je še pod vtisi zmage zaupal tik po včerajšnji finalni oddaji? 

Kaj je Bojan jedel in pil zadnje dni pred finalom?

Kako boste zdaj živeli svoje življenje? Boste dopustili, da bi šli na stara pota?

Ne, jaz, ko sem se prijavil v šov, takrat bolj iz heca kot zares, sem si rekel, če grem v to, se more življenje spremeniti. Zdaj pa se si rekel, če sem že tako daleč prišel, toliko neprespanih noči, 4 mesece sem bil lačen, ker se ne moreš do sitega najesti, treningi močni ... na stara pota res ne morem iti. Tako da bom to vzdrževal, moram, oblačila sem že dal stran.

TBLS_Bojan_Primerjava

Bojan na začetku in na koncu šova! Foto: Planet TV

Kako so doma vse skupaj sprejeli? Živite vsi bolj zdravo?

Ja, so že začeli ja. Zdaj pa sploh, sem že rekel diatetičarki Katji, da se bomo držali njenega jedilnika. Zakaj bi zdaj moral vzeti kos kruha z zaseko ali majonezo. Lahko si vzameš malo zelenjave, malo piščanca, pa je takoj boljši obrok.

Kdaj vam je bilo v šovu najtežje?

Prve dni. Začne se 'muskelfiber', vse te boli. Če bi mi nekdo prvi teden rekel, da grem lahko domov, takoj bi rekel, da grem, ker je bila res katastrofa. Usesti se nisem upal, ker meje vse bolelo, no, nisem se mogel.

Bojanova začetna teža je znašala 176,6 kg, danes tehta zgolj še 102, 2 kilograma. Od že izpadlih tekmovalcev je doma največ izgubil Boštjan. 

Ste se finalisti v zadnjih dneh kaj slišali? (Op. avt. Finalisti so se zadnjih 20 dni na finale pripravljali doma.)

Ja smo se slišali, bili smo v kontaktu. Se pogovarjali o treningih in se spodbujali. Velikokrat me je Čorba (Aleksandar) spodbujal, da naj zdržim, da naj treniram, če sem že tako daleč prišel, ko sem bil čisto obupan in se mi ni dalo več. Tako da res vsa čast Čorbi, da je bil res dober prijatelj in da mi je stal ob strani. Hvala mu.

Ste zmago pričakovali?

Ne, nisem je. Ko sem videl Aleksandra po teh dneh, ko je bil doma, sem si rekel, da je on zmagovalec. Naredil je vrhunski rezultat. Nisem si niti mislil za sebe, da bom toliko izgubil. Presenečen sem, predvsem pa sem do zadnjega mislil, da bo zmagal Aleksandar.Vreme

Ljubljana

21.07.2018

18°
 • NED
  Mostly cloudy until evening.

  17° / 27°

 • PON
  Partly cloudy starting in the afternoon, continuing until evening.

  15° / 28°

 • TOR
  Clear throughout the day.

  16° / 29°

 • SRE
  Clear throughout the day.

  16° / 29°

 • ČET
  Clear throughout the day.

  17° / 29°

Aktualne radijske novice