OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

21:02

OCI ZELENE

BERNY

20:56

NEMAM MJERU

DANIJELA

20:53

NE NE NE

RESNIK, VILI

20:49

OKANO

COLIC, ZDRAVKO

20:46

STO BI MI

MINEA

20:41

VIDIM TE U BIJELOM

TARAPANA BAND

20:11

MOJA

KVATROPIRCI

20:07

ZBOG JEDNE DIVNE CRNE ZENE

SLABINAC, KRUNOSLAV KICO

20:03

ZAPLESIMO

KOZINA, TIHOMIR

19:56

I M ALIVE

DION, CELINE

Prvotno objavljeno na spletnem portalu Svet24.si

19. 06. 2017 20:15 | Teja Pelko

Zaradi prepoznavnosti spoznali veliko deklet

Oddaja, v kateri je sorodno dušo iskalo pet kmetov s podeželja, se je zaključila na najboljši možni način – z zaroko Marine in Miroslava Šinkovca.

Miroslav Šinkovec in Marina Foto: Miro Majcen

Praznih rok pa niso ostali niti Drago Kraševec, Jani Zorec, Matej Rupar in Tomaž Kržič, saj so v dekletih našli iskrene prijateljice, nekateri pa so tudi po zaslugi oddaje zdaj srečno zaljubljeni.

Fante smo povprašali, kakšna izkušnja je bil zanje ta šov, bi šli še enkrat vanj in kako jim kaže na ljubezenskem področju.

MIROSLAV ŠINKOVEC

Za Miroslava je bila oddaja – glede na razplet pričakovano dobra izkušnja. Da se bo v njej zaljubil, je po tihem upal. »V oddajo sem sicer šel za 'zajebancijo', a v vsaki 'zajebanciji' je malo upanja,« nam je povedal. Marina ga je po njegovih lastnih besedah osvojila z odkritostjo, za zaroko v oddaji pa se je odločil čisto spontano. Naslednjega koraka – poroke – niti ne načrtuje. »Ko bo, pa bo. Ne vem. Saj nisem bog, da bi vedel. (smeh) To tudi ni samo na meni,« je dejal Miroslav, ki mu po vsem sodeč čisto zadostuje, da z izbranko živita skupaj in se imata rada.

DRAGO KRAŠEVEC

Dragu je oddaja ostala v zelo lepem spominu. »Dobro smo se imeli. Spoznali smo se. Luštno je bilo,« nam je dejal. Čeprav v oddaji ni spoznal sorodne duše, mu ni čisto nič žal, da se je prijavil vanjo, saj je tako spoznal veliko deklet. A je kljub temu še vedno samski. »Še vedno iščem tisto pravo. Mora biti pridna. Takšnih pa ni dosti,« ugotavlja.

5 fantov ljubezen po domače

Izbranci prve sezone, ki so dobili dovolj pisem. Miran je na koncu tudi našel ljubezen ... Foto: POP TV

JANI ZOREC

Za Janija je bilo sodelovanje v oddaji super izkušnja, ponovil pa je ne bi, saj zdaj vidi, kako je, ko si malo prepoznaven. Ima pa to tudi svoje prednosti, saj je prav zaradi tega spoznal neko dekle. Par sicer še nista. Morata namreč še ugotoviti, ali je to to.

MATEJ RUPAR

Za Mateja je bila oddaja neka nova izkušnja. »Glede na to, da sem sodeloval že v Kmetiji, sem bil že malo vajen kamer, a je bil to malo drugačen tip oddaje. Neka nova izkušnja,« nam je priznal. Po zaslugi oddaje je tudi dobil punco. A na malih ekranih ga ne bomo več videli. »Za zdaj imam tega dovolj. Mislim, da sem izpolnil svojo normo. Edino, če bi bil zadaj kakšen denar – ne v smislu tekmovanja za denar, temveč če bi mi plačali za to – potem pa mogoče,« nam je še zaupal.

TOMAŽ KRŽIČ

Za Tomaža je bila to zelo zanimiva, nepozabna izkušnja. »Nima vsak takšne priložnosti. Enkratno je bilo,« pravi, če bi se pokazala priložnost, pa bi se za sodelovanje odločil še enkrat. Da je bil del šova, mu ni čisto nič žal, pa čeprav mu v njem ni uspelo najti sorodne duše. Verjetno tudi zato ne, ker je po zaslugi oddaje spoznal veliko pripadnic nežnejšega spola. »Ker te malo bolj poznajo, spoznaš marsikoga. Trenutno se nekaj kaže. Upam, da bo uspeh,« nam je zaupal Tomaž.Vreme

Ljubljana

18.06.2018

21°
 • TOR
  Partly cloudy throughout the day.

  16° / 28°

 • SRE
  Mostly cloudy starting in the afternoon.

  16° / 30°

 • ČET
  Rain until evening.

  10° / 20°

 • PET
  Clear throughout the day.

  8° / 21°

 • SOB
  Clear throughout the day.

  10° / 20°

Aktualne radijske novice