OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

04:11

BILA PISMA

KARAN, GORAN

04:06

CET RI STADUNA

CETINIC, MERI

04:02

ISTO IME (LATINO RMX 2016)

SOPRANOS

03:55

RADUJEM SE

SKENDER, ZDRAVKO

03:51

BREZ LJUBEZNI MI ZIVETI NI

FOXY TEENS

03:48

SAMO SE JEDNOM ZIVI

ZLOKIC, JASNA

03:45

DUPLO LJUBIM

TS LEDINA

03:41

MADONA LJUBIM JO

CUDEZNA POLJA

03:36

VOLIM ZENE

LOKIN, DUSKO I JADRANSKI MAESTRALI

03:12

MEXICAN GIRL (rmx)

NORMAN, CHRIS

Prvotno objavljeno na spletnem portalu Svet24.si

14. 11. 2017 19:30 | K.M.

Goran Šarac v besednem spopadu z zapeljivo svetlolasko

Očita ji kopiranje. Koga? Presodite sami.

Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Slovenski glasbenik in mož Simone Weiss, Goran Šarac, se je na družbenem omrežju facebook spustil v besedni spopad s svetlolaso pevko Vanjo Kuštrin. Le-tej očita kopiranje in kariero brez lastne identitete. Tudi ona pa mu ni ostala dolžna.

"Ko to vidim ne morem, da ne bi pomislil, koliko truda, upov in denarja vlagaš v to, da gradiš podobo osebe brez lastne identitete, ki se oprijema že videnih vzorcev. Če lahko predlagam, zamenjaj ekipo ...," je pod eno izmed njenih fotografij pred dnevi zapisal Goran. Vanja pa mu je samozavestno odgovorila: "Trenutno sem zadovoljna z videzom, ki ga imam. Če bi upoštevala vsako mnenje in kritiko, bi moja identiteta izpuhtela. S časom se vsi spreminjamo, v katero smer, pa bom prepustila le sebi, času in kolesu življenja, ki se obrača za vsakega." Goran se je z njo sicer strinjal, a je poudaril, da njegovo mnenje ni kar vsako mnenje ter ji namignil, da lahko pove, katero osebo dejansko kopira. Seveda pa je tudi na to dobil odziv, ki ga je najverjetneje iskal. "Opažam, da sem vas s svojo podobo pritegnila, saj mi neprestano pišete. Vsaka kritika je dobrodošla tako zame, kot za mojo ekipo, ki skupaj plujemo po glasbeni poti. Kako bomo pluli, se bom SAMA odločala in posvetovala z ljudmi katerim zaupam! Sem Vanja Kuštrin in to ostajam! Nisem kopija, ne kopiram, sem ena in edina!Imam določene ovire na glasbeni poti in zame je precej težja pot, kot za nekatere, ki delujejo po vezah in poznanstvih. Pristajam na pošteno delo in si gradim svoj image z svojim lastnim delom in trudom! Verjamem, da so me ljudje začutili, kot je že razvidno od ogromnega števila poslušalcev, obiska na youtube kanalu, predvajanje nekaterih mojih skladb po slovenskih in hrvaških radijskih postajah, vse več je nastopov in še bi lahko naštevala ... Ponosna sem na svoje dosežke in verjamem, da se bo uspeh samo še stopnjeval!"

S tem pa je Goran očitno ostal brez besed, oziroma se s pevko ni želel več 'prepirati'. Preprosto je zapisal, da je prav tako. 

Vsi skupaj lahko predvidevamo, na koga Goran s svojim komentarjem cilja. Je podobnost res preveč očitna? Ali ima Vanja pravico, da izbira podoben slog? Vreme

Ljubljana

23.11.2017

 • SOB.

  7° / 12°

 • NED.

  2° / 12°

 • PON.

  -2° / 4°

 • TOR.

  3° / 5°

 • SRE.

  2° / 5°

Aktualne radijske novice